16-17.12.2022IZiemassvētki dun'KuldīgāI

Datums: 
16. Decembris, 2022 līdz 17. Decembris, 2022
Vieta: 
Kaļķu ielas kvartāls

Priecīgā noskaņojumā varam pavēstīt, ka īsto svētku sajūtu šoziem varēs notvert notikumā “Ziemassvētki dun` Kuldīgā”, kas norisināsies 16. un 17. decembrī Kaļķu ielas kvartālā un Kuldīgas veikalos, kafejnīcās, salonos.

Kaļķu ielas kvartālā Ziemassvētku tirdziņa svētku atmosfēra apmeklētājus gaidīs piektdienas un sestdienas vakaros, no pulksten 16.00 līdz 21.00. Tirdziņā šogad būs pulcējušies vairāk kā 30 amatnieki, mājražotāji un jaunie uzņēmēji no Kuldīgas novada, Kurzemes un Latvijas. Tirdziņā būs iespēja sarūpēt dāvanas sev tuvajiem, nogaršot un iegādāties gardumus svētku galdam un baudīt kultūras programmu. Šogad būs padomāts par bērniem, kuri varēs piedalīties dažādās darbnīcās un aktivitātēs.

Līdztekus Ziemassvētku tirdziņam Kaļķu ielas kvartālā, citviet pilsētā valdīs pirmssvētku rosība, jo būs atvērti arī veikali, saloni un kafejnīcas. Tie apmeklētājiem piedāvās ne tikai ikdienā nopērkamas lietas, bet liela daļa no tiem būs sarūpējuši pārsteigumus, kā piemēram degustācijas, atlaižu akcijas, meistarklases, pasākumus utml.

Dodoties no vienas notikuma vietas uz otru, varēs priecāties un baudīt svētku rotā tērptās pilsētas ielas, skvērus un namus.

Lai uzzinātu vairāk par notikuma programmu, tirdziņa dalībniekiem un citām aktivitātēm, seko FB: VisitKuldiga

Notikumu organizē Kuldīgas tūrisma attīstības centrs (VistiKuldiga) sadarbībā ar Kaļķu ielas kvartāls un LIAA Kuldīgas biznesa inkubators.

Tversim svētku sajūtas “Ziemassvētki dun` Kuldīgā”!

Kontaktinformācija: 
+371 29334403, tourinfo@kuldiga.lv
Pielikums: 
Reģions filtram: