„Atbalsts jauniešiem zvejniecības tradīciju apguves un uzņēmējdarbības veicināšanai”

Datums: 
14. Jūlijs, 2014 līdz 23. Jūlijs, 2014
Reģions: 
Vieta: 
Medzes pagasta pārvalde

SIA „Latvijas Lauku konsultāciju un izglītības centra” Liepājas nodaļa organizēs Valsts zivsaimniecības tīkla pasākumu „Atbalsts jauniešiem zvejniecības tradīciju apguves un uzņēmējdarbības veicināšanai”, kurš norisināsies jau trešo gadu.

Pasākumā tiek aicināti piedalīties jaunieši vecumā no 18 – 30 gadiem, kuri vēlas iepazīt un apgūt zvejniecības tradīcijas un turpmāk darboties šo tradīciju saglabāšanā vai nodarboties ar uzņēmējdarbību piekrastes teritorijā (ne vairāk kā 15km attālumā no jūras piekrastes).

Mācībās jauniešiem būs iespēja apgūt biznesa plāna izstrādes pamatus un zvejniecības tradīcijas (mezglu siešanu, špleisēšanu, tīklu lāpīšanu, zivju kūpināšanu u.c.), kā arī gūt ieskatu biznesa idejas prezentēšanā. Dalībniekiem būs iespēja arī satikties ar piekrastes uzņēmējiem, lai uzzinātu vairāk par nozarēm piekrastes teritorijā.

Jauniešiem pasākuma ietvaros būs jāizveido savas idejas rīcības plāns, pēc kura izstrādāšanas viņi saņems sertifikātu par programmas apgūšanu un iespēju piedalīties konkursā ar naudas balvām savas idejas īstenošanai.

Mācības norisināsies Medzes pagasta pārvaldē, „Priedes”, Kapsēde, Medzes pagastā, Grobiņas novadā 14.-18. un 23.jūlijā nodarbību sākums plkst. 10.00.
Jauniešiem dalība pasākumā bezmaksas.
Pieteikties līdz 11.jūlijam: Ieva Kreicberga tel.27843096;
e-pasts: ieva.kreicberga@llkc.lv

Pielikums: 
PielikumsIzmērs
pieteikuma_anketa_2014_liepaja.doc176.5 KB
Kategorija: 
ZST