Zivju ēdienu gatavošana no vietējām zivīm

Datums: 
3. Decembris, 2014
Reģions: 
Vieta: 
Bistro „Jūrnieka Ligzda”

3.decembrī plkst. 15:00 Bistro „Jūrnieka Ligzda” (Bāriņu ielā 3, Liepāja) notiks SIA „Latvijas Lauku konsultāciju un izglītības centra” bezmaksas organizēts seminārs „Zivju ēdienu gatavošana no vietējām zivīm”.

Zivju ēdieni tiks gatavoti no reņģēm, forelēm un mencām. Seminārā laipni gaidīti interesenti, kuri vēlas uzzināt ko jaunu par zivju ēdienu gatavošanu gan savām vajadzībām, gan viesu cienāšanai.

Semināram obligāta pieteikšanās līdz 1.decembrim zvanot Ievai Kreicbergai (tel.nr. 27843096).

Pielikums: 
PielikumsIzmērs
3.12._liepaja.doc145 KB
Kategorija: 
ZST
Reģions filtram: