Liepājas puses zivsaimniecības (akvakultūras, zvejniecības, pārstrādes) un ar to saistītās jomās strādājošie aicināti uz pieredzes apmaiņas braucienu

Datums: 
18. Augusts, 2016
Reģions: 
Vieta: 
SIA Latvijas Lauku konsultāciju un izglītības centrs Liepājas nodaļa

SIA "Latvijas Lauku konsultāciju un izglītības centrs" Liepājas nodaļa rīko bezmaksas pieredzes apmaiņas braucienu 2016. gada 18. augustā, piedāvājot iespēju iepazīt akvakultūras, zvejniecības, pārstrādes un tūrisma uzņēmēju pozitīvo pieredzi Kuldīgas un Engures novados.

Šajā reizē apmeklēsim:
* Valda Kancāna akvakultūras saimniecību IU "Rimzāti" (Rendas pagasts, Kuldīgas novads), kas šobrīd apsaimnieko ap 250 ha un lielākoties audzē karpas.
* Oskara Kambala akvakultūras un tūrisma uzņēmumu SIA "Rideļu Dzirnavas" (Engures pagasts, Engures novads), kur iepazīsimies ar dažādu zivju audzēšanu dīķos un baseinos, kā arī produkcijas realizācijas iespējām.
* Allas Bečeres ģimenes uzņēmumu "Reinis B" (Lapmežciema pagasts, Engures novads), kas nodarbojas ar karsti kūpinātu zivju produkcijas ražošanu no svaigas līdz kūpinātai zivij un veiksmīgi to realizē.
* Oskara un Ivetas Celkartes zvejnieku sētu "Dieniņas" (Bērzciems, Engures novads), kas nodarbojas ar zvejas produktu ražošanu mājas apstākļos, kā arī nodrošina piekrastes zvejniecības tradīciju saglabāšanu un atpazīstamības veicināšanu.

Izbraukšana no Liepājas 2016. gada 18. augustā plkst. 7:00 un atpakaļ būsim tikai vakarā.

Piedalīties brauciena aicināti tieši zivsaimniecības (akvakultūra, zvejniecība, pārstrāde) un ar to saistītās jomās strādājošie.
Vietu skaits ierobežots!

Pieteikties līdz 16. augustam var elektroniski aizpildot, pieteikuma veidlapu saitē - https://goo.gl/forms/GzR5UWVCAPHs2Ljw1
vai sazinoties ar SIA "Latvijas Lauku konsultāciju un izglītības centrs" Liepājas nodaļas uzņēmējdarbības konsultantu Alekseju Kačanovu (tālr. 27843096; e-pasts: aleksejs.kacanovs@llkc.lv).

Pieredzes apmaiņas brauciens notiek Valsts Zivsaimniecības sadarbības tīkla ietvaros.

Kontaktinformācija: 
Aleksejs Kačanovs (tālr. 27843096; e-pasts: aleksejs.kacanovs@llkc.lv)
Pielikums: 
PielikumsIzmērs
18082016zst_brauciens_programma.pdf136.6 KB
Kategorija: 
ZST
Reģions filtram: