Liepājas pusē notiks bezmaksas informatīvais seminārs par aktualitātēm zivsaimniecības nozarē

Datums: 
3. Novembris, 2016
Reģions: 
Vieta: 
Atpūtas vietā “Jūrnieka ligzda”

SIA „Latvijas Lauku konsultāciju un izglītības centrs” Liepājas nodaļa zivsaimniecības jomā strādājošos aicina uz bezmaksas informatīvo semināru par aktualitātēm zivsaimniecības nozarē.

Datums un laiks: 2016. gada 3. novembrī (ceturtdien) plkst. 10:00. Reģistrēšanās sākot no plkst. 9:30.

Norises vieta: Atpūtas vietā “Jūrnieka ligzda”, "Pērkones jūrmala", Nīcas pagasts, Nīcas novads.
Norises vieta kartē - https://goo.gl/maps/f8UkaNPnXAJ2

Semināra programma:
• Normatīvo aktu prasības zvejas produktu ražošanas uzņēmumiem mājas apstākļos. Aktualitātes par zvejas produktu marķēšanas jautājumiem. Lektors: Andris Vaiders, Pārtikas un veterinārā dienesta Pārtikas uzraudzības departamenta Dzīvnieku izcelsmes produktu ražošanas uzraudzības daļas vecākais eksperts.
• Zvejas tiesību normatīvie akti, to praktiskais pielietojums. Plānotās izmaiņas, to ietekme uz zvejas tiesībām. Pašvaldību kompetence zivju resursu un zvejas tiesību pārvaldībā. Lektore: Inese Bārtule, Zemkopības ministrijas Zivsaimniecības departamenta Zvejas pārvaldības un zivju resursu nodaļas vadītāja vietniece.
• Eiropas zivsaimniecības uzņēmumu pozitīvā pieredze īstenojot ES projektus un Eiropas Zivsaimniecības reģionu tīkla (FARNET) būtība. Lektors: Aigars Laugalis, SIA “ERVILS” pārstāvis un Liepājas rajona partnerības padomes loceklis un pārstāvis FARNET.
• Aktuāla informācija par Eiropas Jūrlietu un zivsaimniecības fonda (EJZF) programmas ietvaros pieejamo atbalstu Liepājas rajona partnerības teritorijā esošo uzņēmēju attīstībai. Biežāk pieļautās kļūdas projektu iesniegumos. Lektora: Santa Brāle, Biedrības “Liepājas rajona partnerība” projektu koordinatore.

Iepriekš pieteikties var elektroniski aizpildot pieteikuma veidlapu saitēhttps://goo.gl/forms/9tbPeMj4jqTusdhH3

Papildus informāciju un pieteikties var arī pie Alekseja Kačanova (tālr. 27843096; e-pasts: aleksejs.kacanovs@llkc.lv).

Pasākums tiek rīkots Valsts Zivsaimniecības sadarbības tīkla aktivitātes “Informatīvu un izglītojošu semināru un pieredzes apmaiņas braucienu organizēšana” ietvaros.

Kontaktinformācija: 
Aleksejs Kačanovs (tālr. 27843096, e-pasts: aleksejs.kacanovs@llkc.lv)
Pielikums: 
Kategorija: 
ZST
Reģions filtram: