Salacgrīva | Zivsaimniecības nozares uzņēmumu iespējas novada popularizēšanā

Datums: 
18. Aprīlis, 2018

SIA „Latvijas Lauku konsultāciju un izglītības centrs” Limbažu nodaļa, ZST pasākumu ietvaros, 18.aprīlī organizē izglītojošo semināru.Sākums plkst.11.00, Sila iela 2, Salacgrīva, Salacgrīvas novads.

Semināra mērķis-izglītot zivsaimniekus par iespējām un veidiem novada popularizēšanā .
Mērķauditorija - zivsaimniecības nozares pārstāvji no Salacgrīvas, Limbažu novadiem, interesenti un Zivsaimniecības vietējās rīcības grupas”Jūrkante” pārstāvji. Ir pozitīva pieredze ar konkrēto mērķauditoriju. Tā jau ir apliecinājusi savu piedalīšanos kā turpinājumu iepriekšējam semināram pagājušā gada nogalē. Plānotajai mērķauditorijai konkrētā tēma ir aktuāla.

Novadam raksturīgā produkta iekļaušana Eiropas Savienības Pārtikas kvalitātes shēmā uzliek papildus pienākumus gan ražotāju grupai, gan arī katram ražotājam. Juris Zinārs, Zemkopības ministrijas Veterinārā un pārtikas departamenta Biotehnoloģijas un kvalitātes nodaļas vadītājs pastāstīs par Pārtikas kvalitātes shēmām un prasībām Latvijas novadu produktu iekļaušanai tajās.Ginta Dzerkale, Zemkopības ministrijas Veterinārā un pārtikas departamenta Biotehnoloģijas un kvalitātes nodaļas vecākā referente, iepazīstinās ar praktisko pusi reģistrācijai.
Kā nākamais uzstāsies Dzintris Kolāts, “Rīgas un Apriņķa Avīzes” galvenais redaktors, Salacgrīvas Reņģēdāju festivāla producents, lai mācītu par Zivsaimniecības nozares popularizēšanu masu informācijas līdzekļos, kā arī aprakstīs zvejas un pārstrādes uzņēmumu iespējas Salacgrīvas Reņģēdāju festivāla programmas nodrošināšanā.
Noslēgumā Ruta Birkenberga, biedrības "Mežābele" vadītāja, stāstīs kā Salacgrīvas novada reņģu ēdienu receptes pielietojamas zivju pārstrādē un ēdināšanas pakalpojumu sniegšanā..

Vietu skaits ierobežots, pieteikšanās obligāta!

Kontaktinformācija: 
Jānis Kravalis, ZST konsultants, mob.t.: 27763321, e-pasts: janis.kravalis@llkc.lv
Kategorija: 
ZST
Reģions filtram: