Nīcas novads | Seminārs par aktualitātēm zivsaimniecības nozarē

Datums: 
15. Maijs, 2018
Reģions: 
Vieta: 
Viesnīca “Jūrnieka Ligzda”

SIA „Latvijas Lauku konsultāciju un izglītības centrs” Liepājas nodaļa un biedrība “Liepājas rajona partnerība” aicina zvejniekus un ar zivsaimniecību saistītos uz bezmaksas informatīvo semināru par aktualitātēm zivsaimniecības nozarē, kas notiks 2018. gada 15. maijā plkst. 10:00 (aptuvenais ilgums 4 stundas) viesnīcā “Jūrnieka Ligzda” (Pērkone, Nīca novads).

Semināra laikā tiks pievērsta uzmanība šādām tēmām:
@ Apaļais jūrasgrundulis – zvejas tiesību normatīvā bāze, zvejas limiti, piemērotie zvejas rīki, izmantošanas metodes, realizācija, kā arī zvejas īpatnības un zušu zvejas informācija. Lektors: Didzis Ustups (zinātniskā institūta “BIOR” Zivju resursu pētniecības departamenta vadītājs).
@ Aktuāla informācija par atbalsta (projektu) iespējām zivsaimniecībā. Lektors: Rinalds Vācers (Lauku atbalsta dienesta Zivsaimniecības un valsts atbalsta departamenta direktors).
@ Zivsaimnieku aktivitāte iesaistoties Liepājas rajona partnerības projektu konkursos. Plānotais projektu konkurss 2018. gadā. Lektori: Inita Ate (Liepājas rajona partnerības izpilddirektore) un Santa Brāle (Liepājas rajona partnerības projektu koordinatore).

Lūgums, semināra apmeklētājus iepriekš pieteikties:
@ aizpildot elektronisko pieteikuma anketu saitē - https://goo.gl/forms/nIDjQaRFXxZ07lVl1 vai
@ sazinoties ar Andi Cielavu (tālr. 28359012, e-pasts: andis.cielava@llkc.lv) un Alekseju Kačanovu (tālr. 27843096, e-pasts: aleksejs.kacanovs@llkc.lv).

Pasākums notiek Valsts Zivsaimniecības sadarbības tīkla aktivitātes „Informatīvu un izglītojošu semināru organizēšana” ietvaros.

Kontaktinformācija: 
Andis Cielava (tālr. 28359012, e-pasts: andis.cielava@llkc.lv), Aleksejs Kačanovs (tālr. 27843096, e-pasts: aleksejs.kacanovs@llkc.lv)
Kategorija: 
ZST
Reģions filtram: