Izglītojošs seminārs “Aktualitātes zivsaimniecības nozarē”

Datums: 
27. Septembris, 2018
Vieta: 
Carnikava

SIA „Latvijas Lauku konsultāciju un izglītības centrs” Siguldas nodaļa 27.09.2018 rīko izglītojošo semināru
“Aktualitātes zivsaimniecības nozarē”. Plānotais datums 27.09.2018, sākums plkst.10.30. Plānotais ilgums 4,5h.

Semināra mērķis: izglītot piekrastes zvejniekus par nēģu resursu stāvokli un Rīgas jūras līča piekrastē izmantojamo zvejas rīku un roņu mierīgas līdzāspastāvēšanas iespējām.

Mērķauditorija: Zivsaimniecības nozares pārstāvji no Rīgas jūras līča piekrastes, interesenti un Zivsaimniecības vietējo rīcības grupu pārstāvji. Ir pozitīva pieredze ar konkrēto mērķauditoriju. Plānotajai mērķauditorijai konkrētā tēma ir aktuāla.

Kaspars Abersons, Pārtikas drošības, dzīvnieku veselības un vides zinātniskā institūta BIOR pētnieks, iepazīstinās ar nēģu resursu stāvokli un izmantošanu Rīgas jūras līča piekrastes austrumu daļā ietekošajās upēs.
Māris Miglāns, SIA Zibs īpašnieks, stāstīs par nēģu zveju un zvejas produktu apstrādes iespējām. Veiks pārvietojamās iekārtas demonstrējumu.
Dmitrijs Pikuļins, Rīgas Tehniskās Universitātes Radioelektronikas institūta direktors, prezentēs savā institūtā paveikto, perspektīvos darbus tēmā “Paplašinātās funkcionalitātes lieljaudas zemūdens akustiskā raidītāja iespējas roņu nodarīto postījumu samazināšanai Latvijas piekrastes zvejā.”Būs iespējama prototipa apskate.
Jānis Tamsons, piekrastes zvejnieks, prezentēs savas jaunākās iestrādes luču murda konstrukcijā.

Vietu skaits ierobežots, pieteikšanās obligāta līdz 25.09.2018!

Kontaktinformācija: 
Jānis Kravalis, ZST konsultants, mob.t.: 27763321, e-pasts: janis.kravalis@llkc.lv
Kategorija: 
ZST
Reģions filtram: