Aicinām mācīties dažādot grila sezonu, gatavojot grilētus zivju ēdienus

Pateicoties veiksmīgai sadarbībai ar 3 pavāru restorānu – Tam labam būs augt, jau trešo reizi organizējam kulinārijas semināru, kas notiks 18. jūnijā Nīcas novada Pērkonē, viesnīcas „Jūrnieku ligzda” pagalmā. Šajā seminārā gatavosim zivis uz grila šefpavāra Ērika Dreibanta vadībā.

Plānotā ēdienkarte jeb tas, ko gatavosim:

  • Lasis baltvīna paciņā ar karamelizētu sviestu,
  • Zivju fahita ar citronu un raudenes mērci,
  • Grilētas XXL tīģergarneles piparmētru un laima sulas marinādē,
  • Kadiķī kūpināta mencas fileja,
  • Jūras velšu tadžina,
  • Sama filejas šašliks, majonēzes un citronpiparu marinādē,
  • Uz grila cepti asari ar garšaugu pildījumu,
  • Flambētas aprikozes ar slāpeklī gatavotu saldējumu.

Semināra laikā varēs ne tikai sekot līdzi un iesaistīties šo ēdienu gatavošanā, bet arī uzdot sev interesējošus jautājumus šefpavāram un iemācīties jaunus knifiņus, kurus vēlāk izmantot savā virtuvē.

Semināra norises laiks 18.06.2014. no plkst. 11.00 līdz 15.00.

 Aicinām piedalīties mājražotājus, viesu māju, atpūtas māju īpašniekus, saimniekus un saimnieces un tos, kuriem ir aktuāla zivju ēdienu gatavošana.

 Vietu skaits seminārā stingri ierobežots, tāpēc pieteikšanās obligāta līdz 15.06. e-pastā gunta.svarce@llkc.lv vai pa tālruni +371 26344474 (Gunta Švarce).

 Uz tikšanos „Jūrnieka ligzdā”!

 

Gunta Švarce,

Zivsaimniecības Sadarbības tīkla projektu vadītāja

Pievienot komentāru