Vecākie lauku sporta svētki Latvijā - Meņģeles 68. sporta svētki

Datums: 
8. Augusts, 2015
Reģions: 
Vieta: 
Menģele

Visi sportisti un interesenti tiek aicināti uz Ogres novada Meņģeles pagastu, kur 8. augustā norisināsies vecākie lauku sporta svētki Latvijā.

Sportistu reģistrācija no plkst. 9:00 – 9:45
Sporta svētku atklāšana notiks plkst. 10:00 pie Meņģeles Tautas nama, kurā piedalīsies Ogres spēka vīri ar paraugdemonstrējumiem.

Meņģeles sporta svētku programmā katrs interesents var atrast sev ko piemērotu. Pašus mazākos apmeklētājus sagaida dažādas rotaļas un atrakcijas, kā arī bērnu sejiņu apzīmēšana.
Bērniem no 6. līdz 15. gadu vecumam būs iespēja piedalīties tādos sporta veidos kā vieglatlētika (tāllēkšana, 60m skrējiens), netradicionālie sporta veidi un skrējiens apkārt Zvanezeram. Savukārt dalībniekiem vecuma posmā no 16.g. un vecākiem būs iespēja piedalīties individuālajās disciplīnās, piemēram, vieglatlētika, šautriņas, skrējiens vai nūjošana apkārt Zvanezeram, netradicionālie sporta veidi, kā arī komandu spēlēs, piemēram, futbols, volejbols, Vīru siena un virves vilkšana. Šogad makšķernieku biedrība aprūpējusies apr iespēju arī izmēģina’t spēkus makšķerēšanas sacensībās turpat Zvanezerā.

Dalības maksa:
Pieaugušajiem: 3Eur
Bērniem (no 6.-15.g.): 1.50Eur

Sporta svētku organizatori ir Meņģeles pagasta pārvalde. Lielu ieguldījumu sporta svētku tradīciju uzturēšanā sniegusi arī Ogres novada pašvaldība. Par sportistu nezūdošo enerģiju rūpēsies Meņģeles sporta svētku galvenie atbalstītāji Fazer. Savukārt sportistu slāpes veldzēs Zaķumuižas ūdens. Organizatoru vārdā lielu paldies sakām atbalstītājiem - uzņēmumam Alandeko, SIA Tilbe, vietējam pagasta veikalam Līgotnes, Ogres Rotary klubam, saimniecības preču veikalam Ataudze un uzņēmuma Digitālā pele.

Vakarā pēc apbalvošanas, ap plkst. 22:00, visi sportisti un interesenti aicināti uz balli, kur spēles Normunds ar draugiem no Madonas. Ieejas maksa 3Eur, ar dalībnieka karti ieeja bez maksas.

Gaidām ciemos Meņģelē!

Sekot līdzi Meņģeles sporta svētku jaunumiem var sociālajos tīklos http://www.draugiem.lv domubiedru grupā Meņģeles sporta svētki un pasākuma sadaļā Meņģeles 68 sporta svētki.

Papildus informācijai:

Meņģeles pagasta pārvalde
Tālr.: 65029171
e-pasts: mepp@inbox.lv
http://mengele.lv/sports

Olita Rudzīte
Sporta svētku galvenā tiesnese
Mob. 29418272
e-pasts: mengelesk@inbox.lv

Kontaktinformācija: 
Olita Rudzīte , t.29418272
Pielikums: 
PielikumsIzmērs
68_sporta_svetki_plakats_drukai-01.jpg1.24 MB
Reģions filtram: