Informatīvais seminārs par jaunajiem atbalsta maksājumiem un to saņemšanas nosacījumiem Latvijas Kopējās lauksaimniecības politikas Stratēģiskā plāna (KLP SP) ietvaros

Datums: 
10. Marts, 2023
Reģions: 
Vieta: 
Riebiņu Kultūras nams

Latvijas Lauku konsultāciju un izglītības centra Preiļu konsultāciju birojs aicina uz reģionālo semināru par atbalsta maksājumiem 2023.gadā. Seminārs notiks 10.martā, Riebiņu kultūras namā, Riebiņos, Saules ielā 8. Semināra sākums plkst.10:00. Plānotais ilgums 4h.

Seminārā ZM, Lauku atbalsta dienesta (LAD), Valsts augu aizsardzības dienesta (VAAD) un LLKC eksperti skaidros atbalsta saņemšanas nosacījumu jauno kārtību un atbildēs uz interesentu jautājumiem.

Galvenie jautājumi, par kuriem tiks sniegts skaidrojums, būs tiešo maksājumu vispārīgie nosacījumi; ilgtspēju sekmējošs ienākumu pamatatbalsts; pārdalošais maksājums; saistītais ienākumu atbalsts; agrovide; ekoshēmas; jaunā VAAD lauksaimniecībā izmantojamās zemes pārvaldības sistēma un mēslošanas plāna sagatavošana tajā; laba lauksaimniecības un vides stāvokļa nosacījumi; pieteikšanās kārtība LAD Elektroniskās pieteikšanās sistēmā; izmaiņas atbalsta samazinājuma aprēķinā; konsultantu sniegtais atbalsts.

Dalība semināros bez obligātas iepriekšējas pieteikšanās.

Plašāka informācija šeit: https://ej.uz/qef4

Kontaktinformācija: 
Iveta Sondore t.26444373; iveta.sondore@llkc.lv
Kategorija: 
Lauku tīkls
Reģions filtram: