Rumbula | LZF deminārs par drošību un veselību, veicot lauksaimniecības darbus

Datums: 
22. Februāris, 2019
Reģions: 
Vieta: 
SIA “Getliņi EKO”

Latvijas Zemnieku federācija organizē semināru par drošību un veselību, veicot lauksaimniecības darbus. 

Biedrība “Latvijas Zemnieku federācija” aicina lauksaimniekus uz semināru “Drošība un veselība, veicot lauksaimniecības darbus” š. g. 22. februārī plkst. 11.00 SIA “Getliņi EKO”, Kaudzīšu ielā 57, Rumbulā, Stopiņu novadā.

Lauksaimniekiem savs darbs ir kā dzīvesveids, un par darba drošību parasti netiek daudz domāts. Bet, ja saimniecībā pastāvīgi vai sezonāli tiek nodarbināti strādnieki, tā kļūst par darba vidi, kur jāievēro darba drošība. Darbs lauksaimniecības nozarē bieži vien ir saistīts ar lielu darāmo darbu dažādību. To, kā strādāt droši, nenodarot pāri veselībai, un kā darba vietu saimniecībā iekārtot atbilstoši prasībām, skaidrosim seminārā.

Semināra pirmajā daļā Valsts Darba inspekcijas (VDI) Darba aizsardzības nodaļas vadītāja Sandra Zariņa iepazīstinās ar svarīgākajām darba aizsardzības prasībām un problēmām lauksaimniecības nozarē un apkopojumu par VDI konstatētiem pārkāpumiem darba aizsardzības jomā. Savukārt darba drošības vecākā speciāliste Agnese Hauka pastāstīs, kā mazināt darba slodzes negatīvo ietekmi uz lauksaimnieka veselību.

Semināra otrajā daļā būs iespēja skatīt labās prakses piemērus un svarīgākos preventīvos pasākumus uzņēmumā SIA “Getliņi EKO”.

 Dalībai bezmaksas seminārā aicinām pieteikties līdz 20. februārim, zvanot pa tālr. 26536985 (Aigai) vai rakstot uz e-pastu: info@lzf.lv.

Darba kārtība pielikumā.

Semināra laikā tiks fotografēts/filmēts, un šie materiāli var tikt izmantoti publicitātes nolūkos. 

Biedrība „Latvijas Zemnieku federācija” (LZF) ir izveidota 1990. gadā un šobrīd apvieno dažādu nozaru lauksaimniekus visos Latvijas reģionos. LZF iestājas par apdzīvotiem un ekonomiski aktīviem Latvijas laukiem, par taisnīgām un vienlīdzīgām attīstības iespējām visiem Latvijas lauksaimniekiem, īpaši vēršot uzmanību uz atbalstu mazo un vidējo saimniecību – ģimeņu saimniecību, attīstību un to nozīmīgo lomu ilgtspējīgā Latvijas lauku sociālekonomiskā attīstībā

Kontaktinformācija: 
26536985, info@lzf.lv
Pielikums: 
PielikumsIzmērs
seminars_darba_drosiba_2019.doc613.5 KB
Reģions filtram: