Seminārs par lauku īpašuma attīstīšanu pēc permakultūras principiem

Datums: 
1. Jūlijs, 2021

LLKC aicina 1. jūlijā pievienoties tiešsaistes semināram “Lauku īpašuma attīstīšana pēc permakultūras principiem”. Šajā seminārā dalībniekiem būs iespēja sekot līdzi, kā, izmantojot permakultūras pieeju, attīstīt lauku īpašuma apkārtni, izvēloties konkrētajai teritorijai atbilstošāko risinājumu, kura uzturēšana palīdzēs taupīt resursus. Seminārs paredzēts gan tiem, kam permakultūra ir svešvārds, kā arī tiem, kas jau ir iepazinušies ar permakultūrs principiem, bet vēlas padziļināt savu izpratni par praktisko pielietojamību. Ar video palīdzību no mācību un demonstrējuma centra “Lielozoli”   lauku īpašuma  lektori aicinās dalībniekus no permakultūras viedokļa palūkoties uz šīs vietas attīstību. Esam iecerējuši arī turpmāk veidot seminārus, lai ļautu sekot līdzi “Lielozolu” attīstībai, mācoties izmantot permakultūras principus dzīvē.

 Semināru vadīs LLKC Augkopības nodaļas vecākais speciālists dārzkopībā Māris Narvils, kurš pēc permakultūras principiem attīsta arī savu īpašumu – “Gramzdas Ēdenes dārzu”,  un Augkopības nodaļas projektu vadītāja Lāsma Ozola, kura  ieguvusi Permaculture Design Course sertifikātu 2012. gadā Kostarikā un atkārtoti arī 2016. gadā Zviedrijā. Abi lektori darbojas arī Latvijas Permakultūras asociācijā.

 Tiešsaistes seminārs notiks 1. jūlijā no plkst.14.00 līdz 16.00 Zoom vidē.

Pieteikšanās līdz 30. jūnijam, reģisrējoties šeit: https://forms.gle/aU7BvJgc424CZJ3P7

Dienu pirms pasākuma uz jūsu e-pastu tiks nosūtīta vebināra pieslēgšanās saite.

 Dalība seminārā ir bez maksas.

 Plašāka informācija: Lāsma Ozola, LLKC Augkopības nodaļas projektu vadītāja, e-pasts: lasma.ozola@llkc.lv, tālr. 26447400.

Kontaktinformācija: 
lasma.ozola@llkc.lv
Pielikums: 
PielikumsIzmērs
permakulturas_seminars_1.07.2021.pdf183.22 KB
Reģions filtram: