25.07.2023, Gulbene | Lauku saimniecības pārvaldības sistēmas "Mans Lauks" praktiskā nodarbība

Datums: 
11. Jūlijs, 2023 līdz 25. Jūlijs, 2023
Reģions: 
Vieta: 
Gulbene

2023. gada 25. jūlijā plkst.10:00 LLKC Gulbenes konsultāciju birojā tiek aicināti lauku saimniecību pārstāvji, lai iepazītos un jau praktiski izmēģinātu lauku saimniecības pārvaldības sistēmu "Mans Lauks" https://www.manslauks.lv

MansLauks.LV - vienota saimniecības pārvaldības sistēma, ērtam ikdienas darbam un atskaišu iesniegšanai valsts institūcijās.

LAUKU SAIMNIECĪBAS IEGUVUMI:
+ Visi dati vienuviet! = ērta piekļuve datiem.
+ Viegla, automatizēta plānošana un atskaišu sagatavošana = mazāks laika patēriņš, kvalitatīvas atskaites un plāni = vairāk laika pelnīšanai un ikdienas darbam.
+ Iespējama ērta datu apmaiņa ar citām valsts institūcijām un konsultantiem = laika taupīšana.

Klātienes praktiskās nodarbības būtība ir iespēja iegūt vispārīgu pamatinformāciju, kā arī jau pašiem uzsākt darbību "Mans Lauks" sistēmā un uzreiz saņemt speciālistu atbildes uz neskaidriem jautājumiem un praktiskus ieteikumus.

Pirms mācībām iesakām noskatīties "Mans lauks" atklāšanas semināra ierakstu
https://www.facebook.com/Manslauks.lv/videos/1534077924033675

Papildus informācija un pieteikšanās pa tālr. 28375800 (Simona Berkolde)

.====

Mūsdienās būt lauksaimniekam vairs nenozīmē nodarboties tikai ar tiešajiem lauksaimniecības darbiem. Lauksaimnieks ir uzņēmējs, kuram jāveic visas veiksmīgai uzņēmējdarbībai nepieciešamās darbības – saimnieciskās darbības analīze, plānošana, īstermiņa un ilgtermiņa lēmumu pieņemšana. Jeb citiem vārdiem sakot – nepārtraukti “jātur roka uz pulsa” savai uzņēmējdarbībai. Rezultātā – laiks, ko lauksaimnieks var pavadīt, veicot tiešos lauksaimniecības darbus, paliek arvien mazāk.
Lai saimniecību pārvaldības procesu vienkāršotu un atvieglotu lauksaimniekiem ikdienu, ar Eiropas Lauksaimniecības fonda lauku attīstībai (ELFLA) atbalstu izstrādājām elektroniskajā vidē pieejamu lauku saimniecības pārvaldes sistēmu.

Kontaktinformācija: 
Simona Berkolde, 28375800, e-pasts: simona.berkolde@llkc.lv
Pielikums: 
PielikumsIzmērs
plakats_gulbene_b.jpg575.62 KB
Kategorija: 
LLKC
Reģions filtram: