21.03. | Saimniecību apmeklējums - gaļas liellopi | LLKC Ogres birojs

Datums: 
21. Marts, 2024

LLKC Ogres birojs aicina doties pieredzes apmaiņas braucienā – “Lopkopības nozares efektivitātes palielināšana - dažādu dzīvnieku ganāmpulka pārvaldības pieredze, ekonomiska apsaimniekošana un profilaktiskie pasākumi” uz Kurzemes gaļas liellopu saimniecībām 21. martā

Apmeklējamās saimniecības:
• SIA “Rukši”
• SIA “LĀSES AM”

Līdzmaksājums: 29,04-EUR (t.sk. PVN), iekļaujot saimniecību apmeklējumus, autobusu (no Ogres tehnikuma) un ēdināšanu. Iespēja autobusā iekāpt pa ceļam vai doties ar savu transportu.

Vietu skaits ierobežots.
Mācību dalībnieks var būt juridiska vai fiziska persona, kas iesaistīta lauksaimniecības, pārtikas (izņemot zivsaimniecības produktus) ražošanas vai mežsaimniecības nozarēs, lauksaimniecības/meža zemes īpašnieks vai tiesiskais vadītājs, kā arī visu minēto ģimenes locekļi.

Pieteikšanās līdz 18. martam, aizpildot reģistrācijas formu: https://forms.gle/hzczFJorghTSA9iKA

Papildus informācija:
elina.masteiko@llkc.lv, 28331239

Pasākuma laikā iespējama fotografēšana, audio un video ierakstu veikšana ar mērķi atspoguļot pasākuma norises gaitu. Uzņemtais materiāls var tikt reproducēts, izplatīts vai publicēts pasākuma organizatora interneta vietnēs un drukātajos materiālos.

Saimniecību un mežu apmeklējumi tiek nodrošināti Latvijas Lauku attīstības programmas (LAP) investīciju pasākuma 2014.-2020. gadam “Zināšanu pārneses un informācijas pasākumi” apakšpasākuma “Saimniecību un mežu apmeklējumu nodrošināšana ” ietvaros, LAD Līguma nr. 10.2.1-2.36/23/P23
Atbalsta Zemkopības ministrija un Lauku atbalsta dienests

Kontaktinformācija: 
Elīna Masteiko elina.masteiko@llkc.lv 28331239
Pielikums: 
PielikumsIzmērs
llkc05og01-l.pdf186.9 KB
Kategorija: 
LLKC
Reģions filtram: