Aicina piedalīties Auto-Foto orientēšanās pasākumā iepazīstot tuvāk Bauskas novadu

Datums: 
20. Jūnijs, 2020
Reģions: 
Vieta: 
Bauskas novads Īslīces pagasts
Nozare: 

Aicina piedalīties Auto-Foto orientēšanās pasākumā iepazīstot tuvāk Bauskas novadu

Bauskas novada, Īslīces pagasta pārvalde aicina Bauskas novada iedzīvotājus un novada viesus piedalīties Auto-Foto orientēšanās pasākumā iepazīstot tuvāk Bauskas apkārtni. Pasākuma laikā Jums būs jāatrod un jānofotogrāfējas pie kartēm atzīmētiem kontrolpunktiem – interesantām un neparastām vietām Īslīces pagastā, kaimiņu pagastos un novados, kā arī jāveic dažādi jautri un atraktīvi papilduzdevumi.

Pasākums norisināsies 2020. gada 20. jūnijā, plkst. 10.00 un kā Auto-Foto orientēšanās sākuma punkts ir noteikts Īslīces Kultūras nams. Reģistrācija pasākumam jau ir sākusies un to aicinām veikt elektroniski mājaslapā www.brauciens.lv/islice. Pēc Jūsu aizpildītas pieteikuma anketas ar Jums sazināsies pasākuma vadītāji.

Sekmīgai Auto-Foto orientēšanas norisei Jūsu komandai būs nepieciešams uzlādēts viedtālrunis/planšetdators vai fotoaparāts. Dalības maksa vienai komandai (automašīnai) ir noteikta 10 (desmit) eiro.

Aicinām pasākuma dalībniekus būt atraktīviem un padomāt par automašīnas un sevis dekorēšanu, jo krāšnākajām un interesantākajām komandām ir paredzētas dažādas pārsteiguma balvas no Īslīces pagasta pārvaldes un sadarbības partneriem.

Informējam, ka katrs komandas dalībnieks pilnībā atbild par savu rīcību pasākuma laikā, tās izraisītajām sekām un nodarītajiem zaudējumiem sev un trešajām personām, ja kādam no komandas dalībniekiem pirms pasākuma ir konstatētas veselības problēmas aicinām būt saprātīgiem un ievērot sociālo distancēšanos – palikt mājās.

Vairāk informācijas un jautājumu gadījumā aicinām sazināties ar Īslīces pagasta pārvaldes Jaunatnes lietu speciālistu – Gintu Jankovski (+371 28646934) vai gjankovskis98@gmail.com

Kontaktinformācija: 
Gints Jankovskis (+371 28646934) vai gjankovskis98@gmail.com
Reģions filtram: