Brīvdabas seminārs Limbažu novadā “Mazā lauku biznesa dažādošana – agrotūrisms”

Datums: 
8. Jūlijs, 2020
Reģions: 
Vieta: 
Vidzeme
Nozare: 

Biedrība “Latvijas Zemnieku federācija” aicina uz brīvdabas semināru “Mazā lauku biznesa dažādošana – agrotūrisms”

Biedrība “Latvijas Zemnieku federācija” aicina interesentus uz brīvdabas semināru “Mazā lauku biznesa dažādošana-agrotūrisms”, kas norisināsies š. g. 8.jūlijā zemnieku saimniecībā “Priedītes”, Katvaru pagasts, Limbažu novads, LV-4061. Semināra sākums plkst. 11.00.
Protams, pandēmija ir ieviesusi korekcijas arī tūrisma nozarē, un, neskatoties uz visu digitālo, cilvēks vēlas socializēties, ceļot, skatīties un baudīt. Bet, lai piesaistītu ceļotāju uzmanību, jāspēj radīt atšķirīgs produkts un vairāki veidi, kā to pasniegt, jāspēj izmēģināt jaunas lietas, neaizmirstot veco.
Lūk, ko vēsta lauku tūrisma definīcija -lauku tūrisms ir tūrisma veids, kura galvenais mērķis ir, balstoties uz vietējiem sociāliem, kultūras un dabas resursiem, piedāvāt patērētājiem iespēju atpūsties laukos. Kā izstrādāt saimniecības tūrisma piedāvājumu un izveidot sadarbības tīklu ar apkārtnes saimniecībām, mājražotājiem un amatniekiem? Semināra dalībniekiem būs iespēja kopā ar LZF Lauku attīstības eksperti Agnesi Hauku rast atbildes uz šiem jautājumiem. Bet pēcpusdienā saimniecības īpašniece Zane Magone izstāstīs un izrādīs savas saimniecības tūrisma piedāvājumu -ozolu spēka taku, fantastisko trušu dārzu, vistu, kazu un aitu ģimenes, un, protams, mīluļus -īru tinker šķirnes zirgus.

Dalībai bezmaksas seminārā iespējams pieteikties līdz š. g. 6.jūlijam, zvanot pa tālruni +371 26536985 vai rakstot uz e-pastu: info@lzf.lv. Vietu skaits ierobežots.

Biedrība “Latvijas Zemnieku federācija” informē, ka semināra laikā tiks fotografēts, un šie materiāli var tikt izmantoti publicitātes nolūkos.

Kontaktinformācija: 
+371 26536985
Pielikums: 
PielikumsIzmērs
seminars_8.07._turisms_limbazi.pdf118.52 KB
Reģions filtram: