Rucavas novada uzņēmējiem ir iespēja piedalīties pieredzes apmaiņas braucienā uz Iecavu

Datums: 
18. Augusts, 2015
Reģions: 
Vieta: 
Rucava

Otrdien, 18.augustā Rucavas novada Uzņēmēju dienu laikā notiks pieredzes apmaiņas brauciens uz Iecavu. Izbraukšana no Rucavas plkst.8.00.

Dienas programmā:

Biedrības „Iecavas sieviešu klubs "Liepas"" apmeklējums. Stāsts par biedrības 18 gadu pieredzi vietējās kopienas sociālekonomisko jautājumu risināšanā un tūrisma objektu izveidē, piesaistot ārējus finanšu resursus, par biedrības darbu. Apskatīsim izveidotos tūrisma objektus „Dievdārziņš" un informatīvu stendu „Ozolu acīm".

Z/s „Mazgrāvīši” (LZF biedrs) - tomātu un gurķu audzēšana plēves siltumnīcās, tomātu zīmola izveide un noformēšana, produkcijas realizācija tirgū. Ļoti atsaucīgi saimnieki, kuri atklāti izstāsta visu. Rēzeknieši pēc viņu apmeklējuma ir uzsākuši līdzīgu saimniecisko darbību un ir braukuši pat atkārtoti precizēt biznesa sīkumus.

Z/s „Dižskudras” (LZF biedrs), kura audzē gurķus un tomātus plēves siltumnīcā, bet ir ieviesuši stingru produkcijas kvalitātes kontroli pēc pašu iniciatīvas. 10 siltumnīcas ir uzceltas, izmantojot ES finansējumu. Emocionāls pieredzes stāsts par darba inspekcijas, robežsardzes un imigrācijas dienesta pēkšņo ielaušanos saimniecībā.

MiniZoo „Dobuļi" Iecavas novadā, kuru pirms nu jau gandrīz 20 gadiem sāka veidot rīdzinieki un pašu spēkiem ir izveidojuši nacionālas nozīmes tūrisma apskates objektu. Saimnieki divas reizes gadā brauc uz Vācijas zoo, lai iegādātos jaunus Latvijas sabiedrībai interesantu dzīvniekus. Šajā apskates objektā jārēķinās ar ieejas maksu 3 EUR.

Pieteikties pa tālruni 25904988.

www.rucava.lv

Kontaktinformācija: 
Tālrunis nr.: 25904988.
Reģions filtram: