E-konference skolu jauniešiem "Jauni un Jaudīgi: profesijas Latvjā dzīvniekmīļiem"

Datums: 
6. Marts, 2024

Lai popularizētu lopkopības saimniecībās nepieciešamās profesijas – “Veterinārmedicīnas asistents”, “Lopkopības tehniķis” un “Lopkopības tehniķis ar specializāciju zirgkopībā”, Latvijas Lauku konsultāciju un izglītības centrs (LLKC) skolu jauniešus aicina uz tiešsaistes konferenci “Jauni un jaudīgi: profesijas Latvijā dzīvniekmīļiem”.

Konference tiešsaistē www.laukutikls.lv un LLKC Facebook kontā @LLKCOzolnieki notiks 6.martā no pulksten 10:00 līdz 10:40 .

Minētās profesijas - “Veterinārmedicīnās asistents”, “Lopkopības tehniķis” un “Lopkopības tehniķis ar specializāciju zirgkopībā”, apgūstamas Bebrenes vispārizglītojošajā un profesionālajā vidusskolā, LBTU Malnavas koledžā, kā arī Smiltenes tehnikumā. Katrā no tām īsu, bet izzinošu ieskatu sniegs šo skolu audzēkņi un mācībspēki.

Konferenci vadīs Lauris Ikaunieks,  piensaimnieks un ZS “Lazdu mājas” saimnieks, konkursa ”Sējējs 2021” laureāts, Jauno zemnieku kluba biedrs, kā arī LLKC Lauku attīstības nodaļas vadītāja Elīna Ozola.

Konferences mērķauditorija: 6.-12. klašu skolēni un viņu vecāki.

Reģistrācija pasākumam pieejama ŠEIT.


Plašāka informācija:
Maija Sirvide
LLKC izglītības projektu vadītāja
e-pasts: maija.sirvide@llkc.lv
mobilais tālrunis: 29553548

Saskaņā ar Latvijas Republikas Zemkopības ministrijas un SIA “Latvijas Lauku konsultāciju un izglītības centrs” 2023.gada 29.decembra līgumu Nr.2023/131, Valsts Kopējās lauksaimniecības politikas tīkla aktivitātes “Starptautiska un nacionāla līmeņa Lauku tīkla konferenču organizēšana”ietvaros.

Kontaktinformācija: 
maija.sirvide@llkc.lv
Pielikums: 
PielikumsIzmērs
e-konference_porgramma.png441.73 KB
Kategorija: 
Lauku tīkls
Reģions filtram: