Nogaršo Latviju Kurzemē

Datums: 
20. Maijs, 2023
Reģions: 
Nozare: 

Pirmais ''Novada garšas'' reģionālais pasākums šosezon - ''Nogaršo Latviju Kurzemē'', Engures pag., Bērzciemā - Tarotavā!

Būs vietējo ražotāju tirdziņš, dažādi zvejnieku rīki. Varēsiet parunāties ar zvejniekiem! 

Tirgošanās, zivju baudīšana un pirkšana. 

LLKC kopā ar vietējo rīcības grupu - partnerību ''Laukiem un jūrai'' ir izstrādājuši speciālu maršrutu ar apskates objektiem. Dažādas interesantas vietas Bērzciema pusē netālu no jūras. Tie, kas tos apskatīs un atgriezīsies pie mums uz pasākumu, saņems vērtīgas balvas no vietējiem ražotājiem. Vairāk info: https://saite.lv/lOV 

Bērzciema zvejnieku šķūnī "Tarotava", centīsimies rast atbildi uz jautājumiem, kā piekrastei attīstīties nākotnē, lai saglabātu senās zvejas prasmes un tradīcijas, kā nodrošināt paaudžu nomaiņu tā, lai būtu kāds, kas šīs prasmes pārņem. 

Ne tikai nopietnība, bet arī aizraujošas nodarbes visai ģimenei būs šajā jūras krastā. Neizpaliks muzikāli pārsteigumi un kāds teijāteris smieklu devai! 

Vai būs ZIVIS? Pateicoties sadarbībai ar biedrību “Mazjūras zvejnieki” un Zivsaimniecības sadarbības tīkla finansējumam, protams - būs! Ikviens apmeklētājs varēs iepazīt tuvākus un tālākus zvejniekus un viņu gardo produkciju. 

Esi laipni gaidīts Bērzciemā! 

Kontaktinformācija: 
www.novadagarsa.lv
Pielikums: 
PielikumsIzmērs
programma20mai.jpg308.82 KB
Kategorija: 
LLKC
Reģions filtram: