Tukuma Uzņēmēju nedēļa 2016

Datums: 
4. Oktobris, 2016 līdz 7. Oktobris, 2016
Reģions: 
Vieta: 
Tukums

Tukuma novada pašvaldība sadarbībā ar Latvijas Tirdzniecības rūpniecības kameru, Kurzemes Biznesa inkubatoru un Rīgas plānošanas reģionu no š.g. 4.oktobra līdz 7.oktobrim rīko Uzņēmēju nedēļu Tukumā 2016, kura moto ir IESAISTIES! ATBALSTI! LEPOJIES! IEDVESMOJIES!

Uzņēmēju nedēļas sākumā 4.oktobrī plkst. 13:00 notiks Jauniešu forums “Aktīvs un BrīvPrātīgs”. Jaunieti, nāc un iesaisties!

5.oktobrī aicinām iedzīvotājus atbalstīt mazos un vidējos uzņēmumus akcijā “Atbalsti mazo biznesu!”. Šajā dienā iepērcies mazajos veikaliņus, izmanto pakalpojumus, kurus piedāvā mazie uzņēmēji. Plkst. 13:00 notiks seminārs “Atbalsts mazajiem uzņēmējiem”, kurā vienkārši un saprotami tiks runāts par dažādu valsts iestāžu atbalstu mazajiem uzņēmējiem. Nāc un atrodi atbildi uz sev interesējošo jautājumu! Plkst. 18:00 notiks neformāla tikšanās “Kafija ar ekspertu”. Uzņēmēji dalīsies pieredzē, kā jaunam uzņēmējam piesaistīt uzmanību savam uzņēmumam, neieguldot daudz finansējuma un kas ir pūļa finansējums un kā to piesaistīt. Topošais un esošais mazais uzņēmēj, tas viss ir tieši Tev!

6.oktobrī plkst. 13:00 notiks paneļdiskusija “Sadarbības pievienotā vērtība”. Diskusijas laikā eksperti dalīsies pieredzē par eksporta uzsākšanu un eksporta tirgus īpatnībām dažādās valstīs, savukārt pārstāvis no MeKA pastāstīs par inovācijām kokapstrādes jomā. Plkst. 18:00 notiks otrā neformālā tikšanās “Kafija ar ekspertu”. Eksperts dalīsies pieredzē par riska menedžmentu. Uzņēmēj, esi gatavs eksportēt!

7.oktobrī plkst. 10:00 notiks seminārs “Nodokļu un grāmatvedības aktualitātes mazajiem uzņēmumiem”. Dr.oec. I.Leibus. Informācija par izmaiņām darbinieku valsts sociālajā apdrošināšanā un mikrouzņēmumu nodokļa maksātājiem, par būtiskākiem grozījumi PVN likumā un jaunajā gada pārskatu likumā. Plkst. 10:00 notiks konference “Tukums šodien un rīt”, kurā tiks sniegta informācija par uzņēmējdarbības vides attīstību novadā un ekonomikas attīstības tendencēm globālā mērogā. Plkst. 13:00 notiks pirmais Biznesa forums “Izaicinājumi biznesa vidē”, kura laikā tiks sniegta domnīcas “Certus”, LTRK, Finanšu ministrijas prezentācijas par tēmu “Nodokļi, darbaspēks, reģionālā politika”. Plkst. 19:00 notiks Uzņēmēju nedēļas noslēguma pasākums “Tukuma novada Uzņēmējs 2016”, kurā apbalvosim Tukuma novada uzņēmējus dažādās nominācijās un pēc tam baudīsim neformālu gaisotni ar kontaktu dibināšanu un deju vakaru. Laipni aicināts piedalīties ikviens novada uzņēmējs!

Sakarā ar ierobežoto vietu skaitu, lūdzam pasākumiem iepriekš reģistrēties, izmantojot saiti: https://goo.gl/forms/XpieRpPgumZojlo63 vai zvanot pa tālruni 29288876, vai rakstot uz e-pastu: dome@tukums.lv.

Kontaktinformācija: 
29288876
Reģions filtram: