Infodiena „Atbalsts lauku jauniešiem uzņēmējdarbības veicināšanai” LLKC Saldus nodaļā

Datums: 
28. Oktobris, 2016
Reģions: 
Vieta: 
Saldus Konsultāciju birojs

SIA “Latvijas Lauku konsultāciju un izglītības centrs” Saldus Konsultāciju birojs š.g. 28. oktobrī plkst. 10:00 Saldus KB telpās, Striķu ielā 2, Saldū organizē informatīvo dienu jauniešu programmai “Tu vari vairāk”.

Informatīvās dienas darba kārtībā:

  • ·         Valsts Lauku tīkla aktivitāte “Atbalsts lauku jauniešiem uzņēmējdarbības veicināšanai”,
  • ·         Ideju konkurss “Laukiem būt”,
  • ·         2015. gada dalībnieku pieredze.

Informatīvās dienas noslēgumā būs iespējams pieteikties mācībām!

Aktivitātes “Atbalsts lauku jauniešiem uzņēmējdarbības veicināšanai” ietvaros tiks organizētas mācības, kurās var piedalīties jaunieši vecumā no 18–40 gadiem, kuri vēlas iegūt teorētiskas un praktiskas zināšanas par uzņēmuma veidošanu, uzsākt īstenot vai attīstīt savu uzņēmējdarbības ideju laukos.

Mācību mērķis: attīstīt jauniešu zināšanas, pieredzi un kompetences, kas nepieciešamas savas uzņēmējdarbības uzsākšanai vai attīstīšanai, veicinot lauku attīstību, kā arī uzturēt lauku jauniešu motivāciju, sniedzot iespēju realizēt ar uzņēmējdarbību nesaistītas sabiedriskas aktivitātes savā reģionā.

Pēc mācībām – iespēja saņemt individuālas konsultācijas pie LLKC Saldus Konsultāciju biroja speciālistiem un piedalīties ideju konkursā “Laukiem būt”.

Dalībai Informatīvajā dienā un mācībās vari pieteikties pie Zandas Dimantas-Svilpes, zvanot pa tālr. 26135858 vai rakstot uz e-pastu: zanda.dimanta@llkc.lv.

Kontaktinformācija: 
Zanda Dimanta-Svilpe, mob. tālr. 26135858, e-pasts: zanda.dimanta@llkc.lv
Pielikums: 
PielikumsIzmērs
lektoru_lapa_infodiena.doc590.5 KB
Kategorija: 
Lauku tīkls
Reģions filtram: