Saldus rajona attīstības biedrība organizē semināru par projekta iesniegumu sagatavošanu LEADER programmas projektu konkursa 2. kārtai (Saldū)

Datums: 
15. Februāris, 2017

15. februārī plkst. 09.30 Saldū, Striķu ielā 2, Saldus rajona attīstības biedrības telpās, biedrība organizē semināru, lai palīdzētu potenciālajiem Leader programmas projektu iesniedzējiem. Seminārā piedalīsies Saldus rajona attīstības biedrības administratīvā vadītāja un pārstāvis no LAD Dienvidkurzemes reģionālās pārvaldes.

Lai prognozētu semināra dalībnieku skaitu, lūdzam pieteikties iepriekš pa  tālr.29494781 vai pa e pastu  sandra.fridrihsone@saldus.lv, izvēloties semināra norises vietu un jomu - uzņēmējdarbības vai sabiedriskā labuma projekts, Paldies tiem, kas semināram jau pieteikušies!

Tos semināra dalībniekus, kuriem ir vieglāk strādāt ar informāciju papīra formātā, aicinām paņemt līdzi izdrukātus MK noteikumus Nr.590., kā arī sev interesējošo projekta pieteikuma veidlapu. Visi minētie dokumenti atrodami http://www.lad.gov.lv/lv/atbalsta-veidi/projekti-un-investicijas/atbalsta-pasakumi/19-2-darbibu-istenosana-saskana-ar-sabiedribas-virzitas-vietejas-attistibas-strategiju-235

Kontaktinformācija: 
Sandra Fridrihsone Saldus rajona attīstības biedrības administratīvā vadītāja,tālr.29494781; e-pasts: sandra.fridrihsone@saldus.lv
Pielikums: 
PielikumsIzmērs
4_seminaru_progr_2017_febr.docx66.56 KB
Reģions filtram: