Pieredzes apmaiņas brauciens Saldus jauniešu mācību dalībniekiem

Datums: 
29. Septembris, 2017

Jauniešu mācību ietvaros tiek rīkots pieredzes apmaiņas brauciens, kura laikā dosimies uz Liepājas pusi.

Viesosimies pie trim iedvesmojošiem jauniešiem, kuri dalīsies ar saviem stāstiem un pieredzi uzņēmējdarbībā. Pieredzes apmaiņas brauciens tiek organizēts pirms teorijas apguves un biznesa plānu rakstīšanas, lai rosinātu jauniešus uz to, ka viņi var vairāk kā domā.

Durbē viesosimies pie Jāņa Putras (SIA “Pīlādži – juniors”), kura aizraušanās ir ziedu audzēšana. Jāņa saimniecībā tiek apsaimniekotas siltumnīcas aptuveni 2000 kvadrātmetru platībā. Jānis sola ne tikai saimniecības apskati un viņa stāstu par aizraušanos ar ziedu audzēšanu, kas pārtapis biznesā, bet arī to, ka vēl mūsu viesošanās laikā siltumnīcā būs skaisti rudens ziedi.

Tālāk dosimies uz Zanes Gustas saimniecību “LavenderVilla” Grobiņas pusē. “LavenderVilla” ir ģimenes uzņēmums ar videi draudzīgu saimniekošanas filozofiju. Zane kopīgi ar ģimeni ir ceļā uz daudzveidīgas lavandu saimniecības izveidi. Saimniecībā tiek audzēti aptuveni 6000 lavandu stādi. No lavandām saimniecībā tiek gatavotas dizaina rotaļlietas (Lavendertoys), lavandas spilventiņi, acu maskas un citi amatniecības izstrādājumi, kas pildīti ar lavandu ziediņiem. Piedāvājumā ir arī iespēja atpūsties brīvdienu mājiņās, rīkot pasākumus, kā arī saimniecība piedāvā suņu viesnīcas pakalpojumus. Kas nav mazsvarīgi, arī Zane pati ir piedalījusies 2016.gada jauniešu mācībās Liepājā. Lielisks piemērs mācību dalībniekiem!

Pieredzes apmaiņas braucienu noslēgsim Liepājā, pie SIA "Blue Shock Race" īpašnieka un vadītāja Arta Daugina. Artis pastāstīs par to, ka arī jaunietis no laukiem (Saldus novada, Kalniem) var paveikt un sasniegt daudz, viņš pilnīgi noteikti ir piemērs tam, ka “Tu vari vairāk!”, kas arī ir jauniešu mācību moto. Viņa vadītais uzņēmums nodarbojas ar elektrotransportlīdzekļu ražošanu. Tikšanās ar Arti notiks Liepājas Elektrokartingu hallē, kas ir pirmā halle Latvijā, kurā elektrisko jaudu var izbaudīt gan bērni, gan pieaugušie.

Kontaktinformācija: 
Signe Bumbiere, mob. tālr. 25494380, e-pasts: signe.bumbiere@llkc.lv
Pielikums: 
PielikumsIzmērs
29.09_pieredzes_apmainas_brauciens.pdf217.6 KB
Kategorija: 
Lauku tīkls
Reģions filtram: