Motivācijas pasākumu cikls skolēniem “Īsteno savu sapni par biznesu” Ludzas pilsētā

Datums: 
6. Novembris, 2017
Reģions: 
Vieta: 
Ludzas 2.vidusskola

Latgales plānošanas reģiona Latgales uzņēmējdarbības centrs (LUC) jau piekto gadu reģiona izglītības iestādēs organizē motivācijas pasākumu ciklu “Īsteno savu sapni par biznesu”. Tā ietvaros uz tikšanos tiek aicināti skolu pēdējo klašu audzēkņi, lai kopīgi, brīvā atmosfērā kliedētu mītus par uzņēmējdarbību kā par kaut ko nesasniedzamu.

Lektoriem daloties savās zināšanās, pieredzē un stāstos par biznesu, jauniešiem ir iespēja smelties zināšanas un gūt nepieciešamo informāciju un praktisko pieredzi par to, kas ir bizness un uzņēmējdarbība, kā rodas labas un dzīvotspējīgas biznesa idejas. Šo stāstu lieliski papildina arī pieaicinātie uzņēmēji, kas dalās savā pieredzē ne tikai par soļiem līdz savai uzņēmējdarbībai, bet arī par izglītības nozīmi karjeras izaugsmē.

17.oktobrī LUC komanda viesojās Daugavpils pilsētas 13.vidusskolā, kur ar pilsētas Izglītības pārvaldes atbalstu tika pulcēti vairāku skolu pēdējo klašu audzēkņi. Savā pieredzē ar jauniešiem dalījās arī Daugavpils biznesa inkubatora pārstāvji. Savukārt 18.oktobrī tika uzrunāti Viļakas un Balvu novadu jaunieši.

Iesaistīto jauniešu skaits šinī motivācijas pasākumu ciklā ik gadu sastāda vairākus simtus. Arī šogad visā Latgales reģionā kopā notiks 11 informatīvie pasākumi. Noslēguma pasākums jau tradicionāli tiek organizēts Latgales reģiona augstskolā, šogad Rēzeknē, Rēzeknes Tehnoloģiju akadēmijā. Šajā pasākumā tradicionāli tiks aicināti aktīvākie jaunieši no katras norises vietas, lai vienkopus paplašinātu savas zināšanas ne tikai ar uzņēmējdarbību saistošām tēmām, bet arī klātienē iepazītu vietējā uzņēmuma darbību uzņēmumu un Rēzeknes Tehnoloģiju akadēmijas piedāvājumu studijām.

LUC Ludzas novada jauniešus aicina iesaistīties pasākumā 6. novembrī plkst. 09:00 – 10:30 Ludzas 2.vidusskolā (P.Miglinīka 27, Ludzā)

Kontaktinformācija: 
Valdis Mitenbergs, tālr. 29277541, e-pasts: valdis.mitenbergs@latgale.lv
Reģions filtram: