Līdz 30.09. pieteikšanās "Jelgavas pilsētas Gada balvai uzņēmējdarbībā 2020"

Datums: 
4. Septembris, 2020 līdz 30. Septembris, 2020
Reģions: 
Vieta: 
jelgava

Līdz 30. septembrim ikviens aicināts izvirzīt pretendentus Jelgavas pilsētas pašvaldības konkursam "Jelgavas pilsētas Gada balva uzņēmējdarbībā 2020". "Uzņēmējiem – nekautrēties, iedzīvotājiem – skatīties apkārt un pamanīt!" pieteikties pašiem vai izvirzīt kandidātus nu jau otrajai Jelgavas pilsētas Gada balvai uzņēmējdarbībā aicina Zemgales reģiona Kompetenču attīstības centra (ZRKAC) Uzņēmējdarbības atbalsta nodaļas vadītāja Līga Miķelsone.
Konkurss ir iespēja pateikt paldies uzņēmējiem, novērtējot viņu devumu ne tikai pilsētas ekonomikas attīstībā, bet arī ikdienā pozitīvi novērtētu preču vai pakalpojumu nodrošināšanā. Konkursā uzņēmumi tiks vērtēti trīs nominācijās – "Sociāli atbildīgs uzņēmums", "Radošs uzņēmums" un "Gada debija" –, katrā aptverot uzņēmumus, kuros darbinieku skaits ir no 1 līdz 10, uzņēmumus, kuros darbinieku skaits ir no 11 līdz 50, un uzņēmumus, kuros darbinieku skaits pārsniedz 51. Būtiski, ka dalībniekus konkursam var izvirzīt jebkura fiziska vai juridiska persona, kā arī pats uzņēmums.
Konkursam pieteiktos uzņēmumus izvērtēs žūrijas komisija, un katrā kategorijā pieteiktie uzņēmumi tiks vērtēti pēc noteiktiem kritērijiem, piemēram, cik droša ir uzņēmuma darba vide, vai uzņēmums ir videi draudzīgs, kāda ir uzņēmuma reputācija, vai tajā ir inovatīvu produktu un pakalpojumu attīstība, cik liels ir uzņēmēja ieguldījums Jelgavas vārda popularizēšanā, vai uzņēmējs atbalsta sporta, izglītības un kultūras attīstību pilsētā.
Dalībnieki jāpiesaka, elektroniski aizpildot pieteikuma veidlapu mājaslapā www.zrkac.lv vai pieteikumu nosūtot pa pastu (Svētes iela 33, Jelgava, LV-3001, ar norādi "Konkursam "Jelgavas pilsētas gada balva uzņēmējdarbībā"").

Kontaktinformācija: 
Līga Miķelsone, www.zrkac.lv
Reģions filtram: