“Laukiem būt!” mācību noslēgums

Datums: 
3. Decembris, 2021
Reģions: 

Mācības "Laukiem būt!" 2021. gadā veiksmīgi noslēgušās. Informatīvā diena norisinājās 15. oktobrī, kur interesi par pasākumu kopumā izrādīja 10 jaunieši no Daugavpils/ Augšdaugavas novada. Līdz prezentāciju dienai nonāca 5 dalībnieki, kuri prezentēja perspektīvas biznesa idejas. Mācības notika attālināti ZOOM platformā. Intensīva mācību norise jau sākās 18. oktobrī un turpinājās līdz 1. decembrim. Kopumā sešas nodarbības, kur tika sniegtas vērtīgas zināšanas sava biznesa attīstīšanai ur realizēšanai. Lekcijas vadīja pieredzējuši lektori, kuri dalījās ne tikai ar profesionālu zināšanu klāstu, bet arī ar personīgo dzīves pieredzi, kas ir ļoti vērtīgi un būtiski, vadot vai tikai attīstost jebkuru uzņēmumu.
Ideju prezentēšanas diena norisinājās 1. decembrī. Jauniešiem bija iespēja prezentēt savas idejas. Topošie uzņēmēji bija nopietni gatavojušies un ar lielu atdevi dalījās ar pārējiem dalībniekiem. Viena no idejām bija māksliniecisko prasmju pielietošana un pozitīvo emociju radīšanu apkārtējiem. Daži plāno attīstīt tūrisma pakalpojumu sniegšanu, brīvdienu māju atvēršanu, kas ļoti būtiski ir mūsdienās, kad ir vēlme veldzēties mierā un harmonijā ar dabas māti. Citam - mezglotas mēbeles un interjera / vides aksesuāri.
Ir atlicis nedaudz laika, lai topošie uzņēmēji pieslīpētu savas biznesa idejas un varētu tās iesniegt pieteikumu konkursā "Laukiem būt!". Konkurss ir nozīmīgs brīdis jauniešiem, jo tiks uzklausīts profesionāls žūrijas un ALTUM pārstāvju viedoklis. Šī ir unikāla pieredze topošajiem uzņēmējiem, jo varēs uzklausīt arī citus jaunos topošos uzņēmējus, smelties no viņu idejām un pieredzes.
Ir patiess prieks, ka lauki kļūst arvien apdzīvotāki. Jaunatne arvien vairāk novērtē jau sen aizmirsto - dabas bagātību, tās sniegtās perspektīvas un daudzveidību. Prieks par jauniešiem, par viņu neizsīkstošo spēku, gribasspēku un uzdrīkstēšanos! Notici sev un tev būs viss ko vēlies!

Kontaktinformācija: 
tālr. 26235277, e-pasts: edite.jermasonoka@llkc.lv
Kategorija: 
Lauku tīkls
Reģions filtram: