Drosmes konference jauniešiem – "Kā iespējama gudra augsme laukos?"

Datums: 
14. Septembris, 2022

Lai turpinātu iedrošināt jauniešus un jaunienācējus laukos nezaudēt sevi, meklējot savu uzņēmējdarbības ceļu, Latvijas Lauku konsultāciju un izglītības centrs (LLKC) sadarbībā ar Latvijas Jauno zemnieku klubu (JZK) aicina uz konferenci  "Kā iespējama gudra augsme laukos?"

Konference notiks 14. septembrī no pulksten 11.00 tiešsaistes platformā Zoom, kā arī LLKC un JZK Facebook kontos.

Pieteikšanās konferencei ŠEIT

PROGRAMMA

Konferences tēmas solās būt daudzpusīgas un intersantas – par uzņēmēju gatavību riskiem, kooperācijas niansēm, to, vai ģimene uztverama kā potenciāls vai izaicinājums savu ieceru īstenošanai.

Finanšu nozares pārstāvju diskusijā varēs uzzināt par izaicinājumiem un iespējām finansējuma piesaistē. Ņemot vērā to, ka lauki nenozīmē tikai lauksaimniecību, būs arī pieredzes stāsti par to, kas vēl notiek un ir iespējams laukos.

Savukārt jaunais Īrijas lauksaimnieks dalīsies pieredzē, kā izvairīties no emocionālas izdegšanas. Uzzināsiet arī, kā veidot jēgpilnu diskusiju ar dažādu atšķirīgu viedokļu pārstāvjiem, sasniedzot vēlamo rezultātu.

Pavisam drīz sāksies arī jaunais LLKC rīkotā pasākuma “Laukiem būt!” cēliens. Jaunieši uzzinās, kas tajā sagaidāms šogad un kad sāksies praktiskā darbošanās.

Konferences noslēgumā – mūziķa Goran Gora muzikālais sveiciens!

 

Plašāka informācija: Sandra Eimane, 26327041, e-pasts: sandra.eimane@llkc.lv

 

Kontaktinformācija: 
sandra.eimane@llkc.lv
Kategorija: 
Lauku tīkls
Reģions filtram: