06.10.2023 | "Laukiem Būt!" mācību un konkursa informatīvā diena | Ogre

Datums: 
6. Oktobris, 2023

Ar informatīvo dienu visos Latvijas reģionos sāksies jau 12. “Laukiem būt!” sezona, ko Latvijas Lauku konsultāciju un izglītības centrs (LLKC) īsteno aktivitātes “Atbalsts uzņēmējdarbības veicināšanai lauku teritorijās” ietvaros. Tā būs iespēja uzņēmīgiem un zinātkāriem jauniešiem saprast, vai un kā vēlmei īstenot savu biznesu laukos var gūt atbalstu un iedrošinājumu, izmantojot piedāvātās mācības un noslēguma konkursu ar naudas balvām.

Ogres biroja rīkotā informatīvā diena notiks piektdien 6.oktobrī iepriekšējo gadu mācību dalībnieces un konkursa laureātes Anitas Hanzenas saimniecībā "Salaspils Mellenes"
Programmā:
10:00 tiešsaistes pieslēgšanās Lauku attīstības nodaļai kopējam mācību startam visā Latvijā
11:00 informācija par mācību procesu, atbalstu mācību laikā un dalības nosacījumiem konkursā "Laukiem Būt!"
11:30 iepazīšanās ar mācību dalībniekiem
11:45 pieredzes stāsti par uzņēmējdarbības attīstību un "Laukiem Būt!" mācību un konkursa nozīmi tajā no iepriekšējo gadu dalībniekiem un konkursa laureātiem
~14:00 jautājumi un atbildes, pieteikumu aizpildīšana mācībām

Mācības paredzētas no oktobra līdz novembrim, daļēji klātienē birojos visā Latvijā, daļēji attālināti tiešsaistes platformā ZOOM. Sešas mācību dienas sadalītas pa 1 dienai nedēļā, lai jaunieši tās varētu apvienot ar darbu vai studijām.

Ogres biroja mācību dienas:
11.oktobrī 10:00-16:00 - klātienē Ogrē
20.oktobrī - tiešsaistē centralizēti
25.oktobrī 10:00-16:00 - klātienē Ogrē
2.novembrī - tiešsaistē centralizēti
8.novembrī 10:00-16:00 - klātienē Ogrē
17.novembrī - tiešsaistē centralizēti

23.novembrī 10:00 mācību noslēguma diena klātienē Ogrē, biznesa ideju prezentēšana mācību grupā

Klātienes dienu lektors Ogres birojā Inese Šubēvica - biznesa, sociālo ideju un kopienu attīstītāja Latvijā un ārpus tās

Mācību tēmu loks ļoti plašs – sevis kā uzņēmēja apzināšanās, idejas ģenerēšana un attīstība, uzņēmējdarbības pamati, aktuālie finansējuma piesaistīšanas instrumenti laukos, biznesa plāns kā idejas attīstības pamats, finanšu plānošana, tirgus analīze, mārketings un reklāma, prezentēšanas prasmes, pārdošana u. c. tēmas, kas ir būtiskas jaunajam uzņēmējam.

Arī šogad mācībās gaidām kā tos, kurus vajag iedrošināt spert šo pirmo būtisko soli pretim sava biznesa radīšanai, tā arī tos, kuri jau drosmīgi iet pretī izvēlētajiem mērķiem!

Pieteikšanās un papildus informācija: Elīna Masteiko - 28331239, elina.masteiko@llkc.lv

Kontaktinformācija: 
Elīna Masteiko elina.masteiko@llkc.lv 28331239
Kategorija: 
Lauku tīkls
Reģions filtram: