ZOOM | „Laukiem būt” 2.mācību diena

Datums: 
23. Oktobris, 2023
Vieta: 
Zoom

Mācību jauniešiem, jaunajiem uzņēmējiem un jaunienācējiem laukos “Laukiem būt!” 2. mācību diena par uzņēmuma dibināšanu, uzņēmējdarbības formu izvēli un nodokļu režīmiem, kuru rīko LLKC Lauku attīstības nodaļa.

Tiešsaistes nodarbība ZOOM platformā* š.g. 23. oktobrī no plkst. 9.00 līdz 13.00.
Nodarbībā:
• Dalībnieku praktiskais treniņš – sevis prezentēšana, kurā dalībnieki īsi un kodolīgi stāstīs par sevi un savu biznesa ideju;

• LLKC Grāmatvedības un finanšu nodaļas vadītāja, grāmatvedības eksperte, sertificēta nodokļu konsultante un sertificēta grāmatvede Linda Puriņa palīdzēs saprast, kad nepieciešams dibināt uzņēmumu un kādu uzņēmējdarbības formu katrā situācijā izvēlēties, kā izprast un izvēlēties piemērotāko nodokļu nomaksas sistēmu un kādi ir nodokļu veidi, kā arī - kādas ir grāmatvedības pamatprasības un kas no tā pilnīgi noteikti ir jāatceras jaunajam uzņēmējam.

Pieteikšanās pasākumam birojos visā Latvijā. Plašāka informācija un biroju kontaktpersonu informācija pieejama http://laukutikls.lv/nozares/uznemejdarbiba/jauniesi-uznemejdarbiba/atbalsts-jauniesiem-uznemejdarbibas-veicinasana

*Piekļuves saiti dalībai nodarbībā dalībniekiem izsūtīs biroja atbildīgā persona ne vēlāk kā dienu pirms nodarbības.

Pasākums tiek īstenots Valsts Kopējās Lauksamniecības politikas tīkla aktivitātes “Atbalsts uzņēmējdarbības veicināšanai lauku teritorijās” ietvaros.

Kontaktinformācija: 

laukiembut@llkc.lv

Kontaktinformācija: 
laukiembut@llkc.lv
Pielikums: 
PielikumsIzmērs
2.mac_.diena_23.10.pdf99.32 KB
Reģions filtram: