Pievienoja kristabs
Kooperatīva un klasiskā uzņēmuma atšķirības
Kooperatīvs ir uzņēmums. Protams, tiek runāts par atvērtu līdzdalību kooperatīvā, bet tas nenozīmē, ka kooperatīvam ir jānodarbojas ar nevalstisko organizāciju funkcijām un savās biedru rindās jāuzņem jebkurš gribētājs....
Maize – pamats, saknes un stabilitāte
Sakas pagasta “Ievleju” saimnieci Agitu Pētersoni labi iepazinuši gan novada iedzīvotāji, gan arī tuvākas un tālākas apkaimes ļaudis. Agitas ceptā īstā lauku rudzu maize ir plaši iecienīta Kurzemē. Svētku reizēs daudzās mājās galdā tiek celta tieši šī tik latviskā maize....
Par ES un Valsts likumdošanas izmaiņām, kas attiecas uz lauku un mežu apsaimniekošanu.
Madonas nodaļas rīkotais informatīvais seminārs...
ES Padome aicina saglabāt biodaudzveidību
ES Padome aizvadītā gada nogalē publiskoja secinājumus, kuros pauda kopēju ES dalībvalstu apņemšanos pastiprināt centienus apturēt bioloģiskās daudzveidības samazināšanos un atjaunot ekosistēmas....
Vienojas par reģenerētā ūdens izmantošanu
ES dalībvalstu vēstnieki pērn gada nogalē atbalstīja Eiropas Parlamentu panākto pagaidu vienošanos par regulu, kas atvieglos apstrādātu sadzīves notekūdeņu izmantošanu lauksaimniecības apūdeņošanai....
Biškopības uzplaukums ES
No 2014. līdz 2018. gadam medus ražošanas apjoms ES palielinājusies par 16%. Šis ir viens no galvenajiem konstatējumiem Eiropas Komisijas ziņojumā par ES biškopības programmu īstenošanu....
Lauku Lapa Nr.1 (178)
Iznākusi janvāra “Lauku Lapa”...