Sākusies pieteikšanās reģionālo biznesa ideju konkursam "Biznesa ekspresis"

Datums: 
23. Oktobris, 2016

Šogad, laika posmā no 26. septembra līdz 23. decembrim norisinās reģionālo biznesa ideju konkurss "Biznesa ekspresis".

Konkursa mērķis ir atrast un pilnveidot labākās biznesa idejas visas Latvijas ietvaros, tādejādi sekmējot uzņēmējdarbības attīstību reģionos un veicinot interesi par uzņēmējdarbību kopumā.

Konkursa laikā tā dalībniekiem tiks dota iespēja ne tikai iepazīstināt ar savām biznesa idejām, bet arī piedalīties apmācībās, kas palīdzēs izstrādāt biznesa plānus. Konkursā “Biznesa ekspresis” var piedalīties ikviens interesents vai interesentu grupa līdz 4 cilvēkiem. Katram dalībniekam ir jābūt vismaz 18 gadus vecam. Konkursā iespējams piedalīties ar savu oriģinālu biznesa ideju, ko ir vēlme attīstīt un pilnveidot. Uzvaras gadījumā, piešķirtā naudas balva ir paredzēta biznesa tālākai attīstīšanai.

Konkursu rīko Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrija Norvēģijas finanšu instrumenta programmas LV07 “Kapacitātes stiprināšanas un institucionālā sadarbība starp Latvijas un Norvēģijas valsts institūcijām, vietējām un reģionālām iestādēm” projekta “Reģionālās politikas aktivitāšu īstenošana Latvijā un reģionālās attīstības pasākumu izstrāde” (projekta Nr. 4.3-24/NFI/INP-001) ietvaros, sadarbībā ar sabiedrisko attiecību aģentūru “Repute”.

Konkursu atbalsta Latvijas plānošanas reģionu uzņēmējdarbības centri, biedrība “Latvijas Biznesa Eņģeļu Tīkls” (LatBAN), SIA “Academia Strategies”, SIA "Sula", SIA "Turbas", SIA "Valmiermuižas alus", SIA "Dabba", SIA "CEMEX", SIA "Amazone", IK "TĒMA-Mode", SIA "RICH MEDIA", SIA "ROLS", SIA "DK Projekts".

Informatīvie atbalstītāji: radio SWH, SWH+, Kurzemes radio, Radio 7

Pieteikuma anketu un plašāku informāciju iespējams atrast konkursa oficiālajā mājaslapā - www.biznesaekspresis.lv.
Seko aktuālai informācijai arī sociālos tīklos - https://www.facebook.com/BiznesaEkspresis/

Kontaktinformācija: 
www.biznesaekspresis.lv
Reģions filtram: