19.10.2023, Grobiņa | Praktisks ieskats LIZ pārvaldības sistēmā un citās iespējās

Datums: 
19. Oktobris, 2023
Vieta: 
Grobiņas pagasta kultūras nams

SIA “Latvijas Lauku konsultāciju un izglītības centrs” kopā ar Valsts augu aizsardzības dienestu (VAAD) aicina uz praktisko semināru par Lauksaimniecībā izmantojamās zemes (LIZ) pārvaldības sistēmu un citām piedāvātām iespējām.

Tikšanās laikā VAAD speciālisti sniegs konsultācijas un atbalstu, lai lauksaimnieks LIZ pārvaldības sistēmā varētu ievadīt nepieciešamo informāciju.

Datums un laiks: 2023. gada 19. oktobrī plkst. 11:00 (sākums).

Semināra norises vieta: Grobiņas pagasta kultūras nams "Robežnieki", Liepu iela 1A, Robežnieki, Grobiņas pagasts, Dienvidkurzemes novads.

SVARĪGI
! Ņemat savus datorus un autorizācijas rīkus/datus. Tikšanās ietvaros ir paredzēta praktiska darbošanās ar LIZ pārvaldības sistēmu un tāpēc ir jāņem līdzi savs dators un bankas vai eparaksta pieejai nepieciešamais, lai varētu autorizēties un arī strādāt LIZ pārvaldības sistēmā.
! Tikšanās īpaši ir paredzēta lauksaimniekiem, kuri pieteicies ekoshēmām - EKO2_1, EKO4, EKO5_1, EKO5_2, EKO5_3 - maksājumu saņemšanai.

Seminārā aicināts piedalīties ikviens.
Lai labāk varam sagatavoties semināra norisei, lūgums iepriekš pieteikties aizpildot pieteikuma anketu saitē - https://forms.gle/x2HxVD5Mbr7YYRM87

Kontakti uzziņai: Aleksejs Kačanovs (tālr. 27843096, e-pasts: aleksejs.kacanovs@llkc.lv).

Papildus informācija Aktuāla informācija par LIZ pārvaldības sistēmu -> https://www.vaad.gov.lv/lv/palidziba-liz-parvaldibas-sistema

Kontaktinformācija: 
Aleksejs Kačanovs (tālr. 27843096, e-pasts: aleksejs.kacanovs@llkc.lv)
Kategorija: 
Lauku tīkls
Reģions filtram: