Mācības Rēzeknē "Integrētā augu audzēšanas sistēma un lauksaimnieciskā ražošana (dārzkopība, zemeņu audzēšana)"

Datums: 
4. Aprīlis, 2024 līdz 16. Aprīlis, 2024

Lauksaimniekiem, kuri savā saimniecībā audzē dārzeņus, kā arī tiem, kuri plāno audzēt burkānus, sīpolus vai jebkādas citas dārzeņu kultūras, Rēzeknes birojs tieši pirms pavasara sezonas darbiem piedāvā apgūt 24 stundu mācību kursu dārzeņkopības nozarē. Tā būs iespēja nostiprināt esošās zināšanas, gūt jaunas un ieklausīties lielisko lektoru Marijas Gailītes un Anitas Vanagas padomos.
Mācību programmas ietvaros apmeklēsim Ingas Zeiles piemājas saimniecību, zemnieku saimniecību “Lukstiņmājas” un Mežvidu lauksaimniecības tehnoloģiju parku. Lektore aicinās ieklausīties, cik svarīga nozīme ir atbilstošas augsnes izvēlei dārzeņkopībā, kāda ietekme ir kultūraugu audzēšanas tehnoloģiju pielietojuma izvēlei, tiks dots tehnoloģiju salīdzinājums un novērtējums konkrētajās saimniecībās, kā arī tiks skarta aktuālā tēma par saražotās produkcijas realizāciju.
Dalībnieku pieteikšanās mācībām obligāta!
Zvanīt Sanitai Geduševai – mob.tel. 26524227
vai rakstīt e-pastu: sanita.geduseva@llkc.lv

Mācības tiek nodrošinātas Lauku attīstības programmas (LAP) investīciju pasākuma 2014.-2020. gadam “Zināšanu pārneses un informācijas pasākumi” apakšpasākuma “Profesionālās izglītības un prasmju apguves pasākumi” ietvaros, LAD Līguma nr. 10.2.1-2.36/23/P21.
Atbalsta Zemkopības ministrija un Lauku atbalsta dienests.

Pasākuma laikā iespējama fotografēšana, filmēšana video un audio ierakstu veikšana ar mērķi atspoguļot pasākuma norises gaitu. Uzņemtais materiāls var tikt reproducēts, izplatīts vai publicēts pasākuma organizatora interneta vietnēs un drukātajos materiālos.

Kontaktinformācija: 
Sanita Geduševa, tālr.nr.26524227, sanita.geduseva@llkc.lv
Pielikums: 
PielikumsIzmērs
macibu_programma.pdf407.84 KB
Kategorija: 
Lauku tīkls
Reģions filtram: