Informatīvi izglītojošs pasākums: “Izaugsmes diena 2017” Aizkrauklē

Datums: 
17. Marts, 2017
Vieta: 
Lāčplēša iela 21 Aizkraukles novada vidusskola Aizkraukle LV- 5101
Nozare: 

17. martā Aizkraukles novada vidusskolā, Lāčplēša ielā 21, tiekat aicināti uz bezmaksas informatīviem pasākumiem dažādām interešu grupām. Informācija par lektoriem, kas piedalās pasākumā, atrodama pielikumā.
1. grupa - uzņēmēji un NVO pārstāvji. Tēma – “Izaugsme biznesam un NVO”.

Šī aktivitāte sniedz ieskatu uzņēmējdarbības vides attīstības tendencēs, finansējuma un citu investīciju piesaistes aktuālajām iespējām. Pasākuma otrajā daļā notiks 2 meistarklases – kurās tiks sniegti vērtīgi analītiskās, tīklošanās, zināšanas vadības un uzvedības ekonomikas rīki un atziņas, kurus dalībnieki varēs pielietot savā ikdienā. Aktivitāte veicina uzņēmējspēju un uzņēmējdarbības attīstību, radošumu un sadarbības spējas.

2. grupa – Izglītības un kultūras darbinieki. Tēma – “Izaugsme Izglītībai un kultūrai”
Šī aktivitāte ļaus tās dalībniekiem aplūkot savu darbu no citām šķautnēm, sniedzot vērtīgus padomus efektīvai, uz klientu vērstai domāšanai un rīcībai. Pasākumā notiks divas meistarklases, kurās tiks sniegtas domāšanu provocējošas atziņas par ikdienas darbu jēgu, klienta jēdzienu, darba efektivitātes uzlabošanu, neesot pretrunā ar personīgām vērtībām.

3. grupa – pašvaldību darbinieki, iestāžu vadītāji. Tēma – “Izaugsme pašvaldībai”
Šīs aktivitātes mērķis ir aktualizēt publiskās pārvaldes darba efektivitātes aspektus, iepazīstināt pašvaldības un tās iestāžu vadītājus un darbiniekus ar LEAN vadības pamatprincipiem un to pielietojumu pašvaldības darbā, sniedzot praktiskus rīkus, padomus un labās prakses piemērus no citām Latvijas pašvaldībām darba efektivitātes uzlabošanai. Meistarklasē notiks ne tikai teorētiskais ieskats, bet arī uz procesu efektivitāti un kolektīva saliedēšanu vērsti praktiskie uzdevumi.

4. grupa – vidusskolēni un jaunieši. Tēma – “Izaugsme jaunatnei”
Dienas noslēgums. Lekcija – diskusija ar īpašo vakara viesi (visiem kopā).

Lūgums pieteikt dalību.

Turpinājums seko 18. martā, kad tiekat visi aicināti uz "Pārnovadu uzņēmēju dienu".

Pieteikuma anketu skatīt pielikumā. Aizpildīt pieteikuma anketu un nosūtīt uz e-pastu dome@aizkraukle.lv vai Aizkraukles novada pašvaldības kancelejā līdz 07.03.2017.

Kontaktinformācija: 
Ieva Erdmane t.2771731, ieva.erdmane@inbox.lv; Valentīna Beča t. 26158775, valentina.beca@llkc.lv
Reģions filtram: