Liepāja: Zaļais nakts tirgus Ideju bodes pagalmā

Datums: 
13. Maijs, 2017
Reģions: 
Vieta: 
Radošajā telpā “Ideju bode”
Nozare: 

Ikdiena radošajā telpā “Ideju bode” rit zaļi un līdz ar Liepājas tūrisma sezona atklāšanu, mēs vērsim vārtus uz plašo pagalmu, lai organizētu zaļo nakts tirgu. Jaunliepāja ir šarmanta, jo ļauj kavēties nesteidzīgā nostaļģijā, kā arī sniedz iespēju uzzināt daudz jauna.

“Ideju bode” organizētais zaļais nakts tirgus ir jaunums un Liepājā notiks pirmo reizi.

Zaļais nakts tirgus apmeklētājus gaida 13. maijā no pulksten 19:00 līdz 23:00, piedāvājot iegādāties veselīgos pavasara zaļumus, diedzētos zaļumus, dārzeņus, dažādu recepšu lauku maizi, sklandraušus, mājas vīnus no Aizputes un Kuldīgas, zaļās tējas, augļu un ogu sukādes, sīrupus, Embūtes iecienītās garšvielas, medu ar ogām un daudz citu veselīgu gardumu.

Īpaša uzmanība tiks pievērsta rokām gatavotas un veselīgas kosmētikas piedāvājumam. Zaļajā nakts tirgū būs iespēja iegādāties ķermeņa skrubjus, ziepes, ķermeņa krēmus, vannas zefīrus, vannas sāli un daudz citu ekoloģisku produktu ķermenim.

Zaļo nakts tirgu košāku darīs ziedu stādu tirgotāji. Jauni stādiņi piestāvēs balkonu puķu kastēm, palodzēm un piemājas dārziņiem. Atbilstošu gaisotni tirdziņam piešķirs arī gaumīgo krāmu tirgotāji, kurus organizētāji īpaši izraudzījušies.

Mēs atrodamies Teodora Breikša ielā 41/41a, Jaunliepājā
Par mums uzzini Sociālos tīklos: www.facebook.com/idejubode
Tālr.nr. 29141709
E-pasts: info@idejubode.lv
Mājas lapa: www.idejubode.lv

Kontaktinformācija: 
Tālr.nr. 29141709, e-pasts: info@idejubode.lv, www.idejubode.lv
Reģions filtram: