Pieredzes apmaiņas brauciens uz Saldus pusi “Vietējo saimniecību un ražotāju piedāvātās produkcijas popularizēšana”

Datums: 
21. Augusts, 2017
Reģions: 
Vieta: 
LLKC Liepājas birojs
Nozare: 

Pirms jaunā mācību gada sākuma, kad skolu pavāri un speciālisti, kas saistīti ar ēdināšanas pakalpojumu sniegšanu, un lauku saimniecības atkal darīs tik svarīgu un nozīmīgu darbu – nodrošinās bērnus ar gardiem un veselīgiem ēdieniem – SIA “Latvijas Lauku konsultāciju un izglītības centrs” Liepājas nodaļa, aicina izmantot iespēju mazliet atvilkt elpu un 2017. gada 21.augustā (pirmdien) doties bezmaksas pieredzes apmaiņas braucienā “Vietējo saimniecību un ražotāju piedāvātās produkcijas popularizēšana”, kurā būs iespēja viesoties Striķu pamatskolā un divās interesantās saimniecībās Saldus pusē, kā arī iepazīties vienam ar otru.

Brauciena laikā:
* Apmeklēsim Andra Bušinska lauku sētu "Ziķi", kas nodarbojas ar pienkopību, augļkopību. Saimniecība piedalās arī programmā "Skolas auglis".
* Andra Radziņa (zemnieku saimniecību “Puķukalni A”), kas audzē dažādus dārzeņus un piegādā gan mācību iestādēm, gan arī tieši klientiem, pastāstīs par savu saimniecību un pieredzi pārtikas piegādē skolām.
* Viesosimies Striķu pamatskolā pie Dainas Zandbergas, kur būs iespēja iepazīties ar skolas darbu un sadarbības pieredzi ar vietējām saimniecībām.
* Apmeklēsim Benitas Virtas zemnieku saimniecību “Rubuļi”, kas nodarbojas ar graudkopību, cūkkopību un gaļas pārstrādi, piedāvājot daudzpusīgus un garšīgus gaļas produkcijas izstrādājumus, kurus 2016. gadā piegādāja arī Striķu pamatskolai.

Brauciena mērķauditorija:
* pavāri un speciālisti, kas saistīti ar ēdināšanas pakalpojumu sniegšanu un pārtiks iepirkumu nodrošināšanu pašvaldību izglītības iestādēs,
* pašvaldību speciālisti, kas saistīti ar vietējo iepirkumu organizēšanu un
* saimniecības, kas piegādā vai arī vēlētos piegādāt savu produkciju izglītības iestādēm.

Izbraukšana plānota no Liepājas ap plkst. 8:30. Plānotās pieturvietas Grobiņā, Durbē, Kalvenē un Skrundā. Ar katru brauciena dalībnieku individuāli tiks izrunāts par izdevīgāko iekāpšanas vietu.

Dalībnieku skaits ierobežots!

Pieteikties aicinām līdz 14. augustam un to var izdarīt:
* elektroniski aizpildot pieteikuma veidlapu saitē - https://goo.gl/forms/aRfF4VzzT8LMsACn2 vai
* personiski sazinoties ar LLKC Liepājas biroja uzņēmējdarbības konsultantu Alekseju Kačanovu (tālr. 27843096; e-pasts: aleksejs.kacanovs@llkc.lv).

Pieredzes apmaiņas brauciens notiek Valsts Lauku tīkla ietvaros.

Kontaktinformācija: 
Aleksejs Kačanovs (tālr. 27843096; e-pasts: aleksejs.kacanovs@llkc.lv)
Reģions filtram: