Aizpute | Latvijas Mazpulku rudens forums 2017

Datums: 
21. Oktobris, 2017
Reģions: 
Vieta: 
Aizputes vidusskola
Nozare: 

2017. gada 21.oktobrī Aizputē notiks novadu mazpulcēnu rudens Projektu forums, kur mazpulcēni iepazīstinās ar savu veikumu šajā gadā. Projektu forumu ietvaros notiks mazpulcēnu lauku labumu tirdziņš un mazpulcēnu paveikto projektu prezentācijas.

Forumu mērķis ir apzināt aktīvākos biedrības „Latvijas Mazpulki” biedrus, novērtēt un sniegt atzinību mazpulcēnu veiktajam darbam mazpulcēnu projektu ietvaros. Forumos piedalās visi mazpulcēni, kas veiksmīgi izstrādājuši un aizstāvējuši savus projektus vietējā mazpulka ražas skatē.

Forumos mazpulcēni prezentēs savus projektus šādās jomās – „Šalotes sīpolu pētījums”, „Graudaugu pētījums”, „Latviešu karavīrs laikmetu griežos”, kā arī citi dārzkopības, rokdarbu, vides un novadpētniecības projekti.

Kurzemes - Zemgales mazpulcēnu forums 21.oktobris, Aizputes vidusskola.
Koordinatore: Indra Zvirbule (mob. 28662565).
Foruma dalībniekiem pieteikšanās laiks: 11.oktobris

Papildus informācija par forumu ir pieejamai biedrības "Latvijas Mazpulki" mājas lapā - http://mazpulki.lv/lv/page/biedriem?read=218

Citās vietās plānotie mazpulku forumi:
* Vidzemes – Zemgales - Latgales mazpulcēnu forums 7.oktobris, Nacionālais botāniskais dārzs Salaspilī un Salaspils 2.vidusskola Koordinatore: Randa Ķeņģe (mob. 29617871).
* Latgales mazpulcēnu forums 14.oktobris, Baltinavas vidusskola Koordinatore: Marita Kušnire(mob. 26326424).

LAI SAULAINS UN BAGĀTĪGS RUDENS!
(www.mazpulki.lv)

Kontaktinformācija: 
Indra Zvirbule (mob. 28662565)
Reģions filtram: