Liepāja | Uzaicinājums dalībai darba gadatirgū "Darbs un karjera 2018"

Datums: 
20. Marts, 2018
Reģions: 
Vieta: 
Liepājas latviešu biedrības nams
Nozare: 

Vai esat saskāries ar grūtībām atrast darbiniekus vai arī vēlaties piesaistīt savam uzņēmumam jaunu personālu? Dalība darba gadatirgos ir laba iespēja reklamēt savu uzņēmumu, darba iespējas tajā un piesaistīt jaunus darbiniekus, kā arī veikt personāla atlasi tiekoties ar potenciālajiem kandidātiem un veicot darba intervijas.

Aicinām Jūsu uzņēmumu piedalīties Nodarbinātības valsts aģentūras un Eiropas valstu Nodarbinātības dienestu tīkla (EURES) organizētajā darba gadatirgū „Darbs un karjera 2018” un izmantot tā iespējas.

Pasākums norisināsies 2018. gada 20. martā Liepājā Latviešu biedrības namā no plkst.10:00 līdz 15:00.

Ja Jūsu uzņēmums ir ieinteresēts dalībai pasākumā, lūdzu, līdz 9.martam aizpildīt dalībnieka pieteikuma anketu: https://goo.gl/forms/5H5KOc19PowF661Y2 .

Pasākumā tiek aicināti piedalīties Liepājas pilsētas un novada un citu reģionu darba devēji, kā arī piedalīsies Latvijas un citu Eiropas valstu Nodarbinātības dienestu eksperti, valsts iestādes, profesionālās apmācību iestādes un Eiropas informācijas tīklu pārstāvji, kuri informēs par darba, mācību un izglītības, karjeras un biznesa uzsākšanas iespējām Latvijā un Eiropā.

Dalība pasākumā ir BEZ MAKSAS!
Pasākuma dalībniekiem tiks nodrošināta individuāla vieta zālē ar pieejamo nodrošinājumu, bezvadu interneta tīkls un kafijas pauze.

Dalībnieku vietu skaits ir ierobežots.

Jautājumu gadījumā, lūdzu, sazināties ar pasākuma koordinatoru - NVA Liepājas filiāles EURES konsultantu Andri Segliņu, tālr. 63429422, mob.tālr.26591666, e-pasts: Andris.Seglins@nva.gov.lv

2017.gadā darba gadatirgu apmeklēja ap 1000 apmeklētāju - darba meklētāji, strādājošie, studenti un citi interesenti.

Kontaktinformācija: 
NVA Liepājas filiāles EURES konsultantu Andri Segliņu, tālr. 63429422, mob.tālr.26591666, e-pasts: Andris.Seglins@nva.gov.lv
Reģions filtram: