Liepāja | Aicina amatniekus un mājražotājus pieteikties Annas dienas tirdziņam

Datums: 
27. Jūlijs, 2018 līdz 28. Jūlijs, 2018
Reģions: 
Vieta: 
Liepājas Rožu laukums
Nozare: 

Ik gadu jūlijā atzīmē Annas dienu. Tā izsenis latviešiem bijusi arī Saimnieču diena, kas iezīmēja ražas novākšanas sākumu un, kad galdā tika celti pirmo ražu labumi, kā jaunie kartupeļi, burkāni un rudzu maizes.

Un par godu šai dienai notika arī lieli gadatirgi, kuros varēja atrādīt un tirgoties ar pirmo ievākto ražu. Tāpat gadatirgos saimnieces varēja parādīt visu, ko viņas māk saistībā ar ēdienu pagatavošanu. Tāpēc nevelti šo dienu dēvē par Saimnieču dienu.

Šogad Annas dienas tirdziņš norisināsies 27.un 28.jūlijā, Liepājā Rožu laukumā. Šeit vienuviet sabrauks kupls mājražotāju un amatnieku pulks, lai andelētos ar smeķīgiem gardumiem un pašdarinātiem meistardarbiem - sākot no košiem un interesantiem amatnieku un rokdarbnieku darinājumiem, līdz pat gardēžu valdzinājumam – tiks piedāvāti dažādi labumi, kurus ļoti iespējams, varēs iegādāties tikai šajā tirdziņā.

Visi interesenti aicināti pieteikt savu dalību pasākumam līdz 20. jūlijam, aizpildot pieteikuma anketu šeit: www.ej.uz/pieteiktiesAnnasdienai vai rakstot uz e-pastu tirgusrozulaukuma@gmail.com, kurā jānorāda:
* dalībnieka nosaukums un reģistrācijas apliecība,
* piedāvātā sortimenta apraksts un fotogrāfija,
* nepieciešamais tirdzniecības vietas lielums,
* kuru dienu piedalīsieties un
* informācija par elektrības pieslēguma nepieciešamību.

Foto: Etno Liepāja

Kontaktinformācija: 
Visi interesenti aicināti pieteikt savu dalību pasākumam līdz 20. jūlijam. E-pasts: tirgusrozulaukuma@gmail.com
Reģions filtram: