Liepāja, 20. aprīlis | Mājražotāju un amatnieku Lieldienu tirdziņš Rožu laukumā

Datums: 
20. Aprīlis, 2019
Reģions: 
Vieta: 
Liepājas Rožu laukums
Nozare: 

Biedrība “ETNO Liepāja” organizē mājražotāju un amatnieku Lieldienu tirdziņu, kas norisināsies 20. aprīlī no plkst. 10:00 līdz plkst. 17:00 Rožu laukumā Liepājā. Tirdziņā būs iespēja iegādāties pašmāju amatnieku darinātas preces un mājražotāju saražotos gardumus. Piedāvātajā sortimentā varēs atrast gan idejas un risinājumi svētku dāvanām, gan preces praktiskiem ikdienas soļiem.

Svētku tirdziņā ir aicināti pieteikties amata meistari, kuri strādā ar visdažādākajiem materiāliem un savos darinājumos apvieno mākslu, nacionālos rakstus, un amata prasmes. Saražotos darinājumus un produkciju amatniekiem būs iespēja piedāvāt liepājniekiem un pilsētas viesiem.

Tirdziņam tiek aicināti pieteikties dažādi tirgotāji ar interesantu un daudzfunkcionālu preču klāstu.
Visi interesenti aicināti pieteikt savu dalību pasākumam līdz 10. aprīlim, aizpildot pieteikuma anketu šeit: https://ej.uz/LieldienuTirdzinsLiepaja.

Atbalstot vietējos ražotājus, ik vienu aicinām izvēlēties produkciju, kas tapusi tepat Kurzemē. Esiet mīļi gaidīti amatnieku Lieldienu tirdziņā iegādāties dāvanas svētkiem un mīļlietiņas pavasara noskaņas radīšanai.

Kontaktinformācija: 
tirgusrozulaukuma@gmail.com
Reģions filtram: