Liepāja, 16. decembris | Konsultāciju diena biedrībām un nodibinājumiem

Datums: 
16. Decembris, 2019
Reģions: 
Vieta: 
Liepāja
Nozare: 

Kurzemes NVO centrs 16. decembrī Liepājā visas dienas garumā ar iepriekšēju pierakstu aicina uz bezmaksas individuālajām konsultācijām biedrību un nodibinājumu vadības, juridiskajos, grāmatvedības, saimnieciskās darbības, finanšu piesaistes, publicitātes un sadarbības jautājumos!

Pieteikties konsultācijai aicinām, zvanot pa tālr. 20336896 (Līga) vai rakstot uz birojs@kurzemesnvo.lv. Konsultēs Kurzemes NVO centra valdes locekle, grāmatvede Elīna Immere. Konsultācijas laiks - 1 stunda.

Noteikti aicinām konsultēties, ja ir neskaidrības vai vēlaties gūt pārliecību par pieņemtajiem lēmumiem saistībā ar organizācijas vadības, grāmatvedības jautājumiem. Taču būsim ļoti priecīgi, ja atnāksiet uz tikšanos arī tikai tāpēc, lai iepazītos ar mums un pārrunātu jūsu organizācijas aktualitātes, plānus, dzirdētu par tiem mūsu viedokli. Ļoti iespējams, ka mēs jums varam palīdzēt ar padomu, kontaktiem!

Atgādinām, ka Kurzemes NVO centrs ikdienā apmeklētājus pieņemam un bezmaksas konsultācijas sniedz pēc iepriekšējas pieteikšanās Kuldīgā, Liepājas ielā 8. Jautājumus var sūtīt arī uz e-pastu birojs@kurzemesnvo.lv.
Iepriekšēja pieteikšanās ir obligāta!

Kontaktinformācija: 
Tālr. 20336896, e-pasts: birojs@kurzemesnvo.lv
Reģions filtram: