Domā zaļi. Rīkojies viedi. Dzīvo veselīgi.

Datums: 
2. Oktobris, 2020 līdz 4. Oktobris, 2020
Reģions: 
Vieta: 
'Zaļās villas kvartāls'
Nozare: 

Ar šādiem vārdiem savas vērtības ir iezīmējuši 2020.gada festivāla 'Green Fest_2020' organizatori. Līdzīgi 2019.gada pasākumam, arī šogad pasākumā tiks runāts, spriests, mainīti viedokļi par mūsu nākotni dabiskā, veselīgā vidē.
3 dienu ietvaros, no 02.10.-04.10.2020. Siguldā, 'Zaļās villas kvartālā' tiek aicināti interesenti uz bez maksas pasākumiem festivāla ietvaros.
Programmas saturā ir daudzveidīgas diskusijas par tēmām kā mums katram un visiem kopā organizēt savu ikdienu dabai draudzīgā un ilgtspējīgā veidā. Piemēram: vai un kā pilsētas vidē mājsaimniecībai organizēt ikdienu atkritumu šķirošanā, kā samazināt ikdienas atkritumu apjomus. Jeb diskusijas 'Vai ir jēga dzīvot zaļi?', 'Bio GNP no uzņēmējdarbības viedokļa' tēmā, kur tiks pārrunāta 'Gaujas Nacionālā parka' teritorijas organizēšanai bioloģiskās lauksaimniecības darbībā. Vecākiem aktuālas tēmas tiks cilātas diskusijā 'Ēdināšana skolā bez indēm' un citas.
Diskusijās piedalīties aicināti un savu dalību apstiprinājuši sabiedrībā atpazīstami ļaudis un institūciju, uzņēmumu pārstāvji.
Gundars Skudriņš, Ēriks Dreibants, Juris Paulovičs (Ķelmēnu maize), Uģis Mitrevics un Jānis Rozenbergs, Anna Bole, Kristīne Inga Rostoka, MILZU, Rūta Abaja, Thomas Kruger, Sintija un Igus Druvas, Uģis Prauliņš,
Vidzemes planošanas regions, Ikšķiles Brīvā skola, Ādažu 'Valdorfa skola', Cēsu un Siguldas pašvaldību administrācijas pārstāvji, u.c.
Lai festivāla sarunās prāti nepagurtu, ir sarūpēta kultūras aktivitāšu programma, kura caurvij visu trīs dienu norisi_koncerts, meistarklases, nodarbības un 'Mūsu Bio Tirgus' ar sezonas dārzeņu, un gardumu piedāvājumu.

Kontaktinformācija: 
kristine.ragaine@llkc.lv
Kategorija: 
Lauku tīkls
Reģions filtram: