15.10.2021, Liepāja | Biedrības un nodibinājumus aicina pieteikties individuālām konsultācijām

Datums: 
15. Oktobris, 2021
Reģions: 
Vieta: 
Liepāja
Nozare: 

Kurzemes NVO centrs 15. oktobrī Liepājā visas dienas garumā ar iepriekšēju pierakstu aicina uz bezmaksas individuālajām konsultācijām biedrību un nodibinājumu vadības, juridiskajos, grāmatvedības, saimnieciskās darbības, finanšu piesaistes un citos jautājumos!

Pieteikties konsultācijai aicinām, zvanot pa tālr. 27111252 (Elīna) vai rakstot uz birojs@kurzemesnvo.lv.

Konsultēs Kurzemes NVO centra valdes priekšsēdētāja un grāmatvede Elīna Futraka.

Konsultācijas laiks - 1 stunda.

Iepriekšēja pieteikšanās ir obligāta!

E.Futraka aicina: „Noteikti piesakieties un nāciet konsultēties, ja ir neskaidrības vai vēlaties gūt pārliecību par pieņemtajiem lēmumiem saistībā ar organizācijas vadības, grāmatvedības jautājumiem. Esam novērojuši, ka organizācijas pieļauj pārkāpumus fizisku personu nodarbināšanā (Darba likuma ievērošana vai samaksa pašnodarbinātajiem, vai autoratlīdzību izmaksas), tāpat ir novērots, ka oganizācijas valdei ir beigušās pārstāvības tiesības jeb nav atjaunota informācija Uzņēmumu reģistrā. Bieži ir nepieciešams veikt izmaiņas statūtos vai juridiskās adreses maiņu. Citus interesē Sabiedriskā labuma organizācijas statusa iegūšana. Labprāt tiksimies arī ar cilvēkiem, kuriem šobrīd ir tikai ideja sabiedriskām aktivitātēm un vajadzētu atrast veidu, kā šo ideju attīstīt.”

Oktobrī konsultantu varēs sastapt arī Saldū (20. oktobrī), Talsos (22. oktobrī) un Aizputē (27. oktobrī)

Novembrī tikšanās varētu būt pieejamas Priekulē, Ventspilī vai citur pēc pieprasījuma.

Kurzemes NVO centrs ikdienā apmeklētājus pieņemam un bezmaksas konsultācijas sniedz pēc iepriekšējas pieteikšanās Kuldīgā. Jautājumus var sūtīt arī uz e-pastu birojs@kurzemesnvo.lv.

Biedrības "Kurzemes NVO centrs” sniegtās konsultācijas un izbraukuma konsultāciju dienu norisi finansiāli atbalsta Sabiedrības integrācijas fonds no Kultūras ministrijas piešķirtajiem Latvijas valsts budžeta līdzekļiem.

Informāciju sagatavoja:
Elīna Futraka
27111252

Kontaktinformācija: 
Elīna Futraka (tālr. 27111252 , birojs@kurzemesnvo.lv), Kurzemes NVO centra valdes priekšsēdētāja un grāmatvede
Reģions filtram: