Tiešsaistes seminārs "Brokerage event"

Datums: 
16. Janvāris, 2024
Vieta: 
Tiešsaistē ZOOM
Nozare: 

Lai izprastu Latvijas interesi par iespējamu sadarbību starp Eiropas Inovāciju partnerības (EIP) darba grupām un dotu iespēju sastapties potenciālajiem partneriem no Somijas, Igaunijas un Latvijas, 2024. gada 16. janvārī no plkst.10.30 līdz plkst.12.00 semināru cikla “Network to innovate” ietvaros norisināsies tiešsaistes pasākums "Brokerage event".

Pieteikšanās līdz 11. janvārim gan kā EIP darba grupas dalībniekam, kas vēlas tīkloties un saprast, kādas ir potenciālās sadarbības iespējas saistībā ar lauksaimniecību, mežsaimniecību, lauksaimniecības produktu pārstrādi, gan arī  ikvienam interesentam ar savām idejām lauksaimniecībā, mežsaimniecībā un lauksaimniecības produktu pārstrādē. Labuma guvēji no projekta īstenošanas galvenokārt ir primārie ražotāji lauksaimniecības un mežsaimniecības nozarē.  Idejas aicinām norādīt padlet un ar tām iepazīstināt arī citus dalībniekus pasākuma laikā.

Pasākums notiks tieši pirms jaunās EIP darba grupu projektu īstenošanas kārtas (05.02.-05.03.2024.), tādējādi jau uz šo kārtu iespējams padomāt par sadarbību.

Pasākuma laikā tiks apkopoti neskaidrie jautājumi, uz kuriem katras dalībvalsts pārstāvji sniegs atbildes pēc pasākuma.

Pieteikties var individuāli, nav jābūt jau esošai EIP darba grupai.

Pasākums notiks angļu valodā.

Plašāka informācija angļu valodā pieejama šeit:https://metk.agri.ee/en/network-innovate-eip-brokerage-event

Kontaktinformācija: 
aiva.saulite@llkc.lv
Kategorija: 
Lauku tīkls
Reģions filtram: