Biznesa rīts Kuldīgā

Datums: 
24. Septembris, 2015
Vieta: 
Kuldīgas attīstības aģentūra 2. stāvā

Biznesa rītā par to, kā uzbūvēt Formula 1 cienīgu komandu savā biznesā

Kurzemes Biznesa inkubators š.g. 24. septembrī ielūdz uz Biznesa rītu par to, kā uzbūvēt Formula 1 cienīgu komandu. Pasākums norisināsies Pilsētas laukumā 3 - Kuldīgas attīstības aģentūras telpās 2.stāvā.

Biznesa rītā piedalīsies uzņēmējs, viens no vadošajiem patērētāju un Pētījumu ekspertiem Latvijā, Academia Baltijas reģiona vadītājs Jānis Skrūzkalns, kurš pastāstīs - kā uzbūvēt Formula 1 cienīgu komandu savā biznesā.

''Viens nav karotājs,'' vēsta paruna. Mums vajadzīga komanda, kas strādā kā Šveices pulkstenis. Komanda, kas spēj gan piesaistīt klientus, gan tos pienācīgi apkalpot. Komanda, kas nav jāstumj un jāvelk. Tāda, kas biznesu paceļ pienācīgā augstumā. Kā to realizēt dzīvē, pastāstīs uzņēmēja gēna BOSI (biznesa vadības un biznesa akselerācijas) metodoloģijas ieviesējs Latvijā - Jānis Skrūzkalns.

Dalība pasākumā: bezmaksas!

Biznesa rīta mērķis ir veicināt sadarbību uzņēmēju starpā un aktualizēt uzņēmējdarbības vidē pastāvošos jautājumus, uz sarunām aicinot pieredzējušus uzņēmējus ar saviem veiksmes stāstiem, savas jomas ekspertus un citas personības.

Pieteikšanās līdz 23. septembrim.

Kontaktinformācija: 
Laura Cera, mob.t. 28731202, kuldiga@kbi.lv
Reģions filtram: