Liepājā seminārs " Lojalitātes programma un CRM - biznesa risinājumi uzņēmumiem, lai uzlabotu konkurētspēju un veicinātu uzņēmuma attīstību"

Datums: 
14. Aprīlis, 2016
Reģions: 
Vieta: 
LTRK Dienvidkurzemes reģionālās nodaļa

LTRK Dienvidkurzemes reģionālā nodaļa sadarbībā ar SIA “Lyoness Latvia” 14. aprīlī plkst. 15:00 , LTRK Dienvidkurzemes reģionālās nodaļas telpās ( Graudu ielā 17/19) piedāvā bezmaksas semināru “Lojalitātes programma un CRM" - biznesa risinājumi uzņēmumiem, lai uzlabotu konkurētspēju un veicinātu uzņēmuma attīstību”.

Konkurences apstākļos uzņēmumi meklē jaunus mārketinga risinājumus. Viens no spēcīgākajiem tirdzniecības instrumentiem ir lojalitātes programma, kas veicina esošo klientu lojalitāti, palīdz piesaistīt jaunus klientus ļaujot uzņēmumiem palielināt apgrozījumu un uzlabot tirgus pozīciju. Seminārā būs iespēja iepazīties ar efektīvu lojalitātes programmu.

Lojalitātes programmas priekšrocības – klientu attiecību pārvaldība, ērti un viegli pieejami statistikas dati efektīvai lēmumu pieņemšanai, komunicēšana un atgriezeniskā saite ar klientiem.

Lai pieņemtu pārdomātus lēmumus un savlaicīgi reaģētu uz izmaiņām reālās ekonomikas apstākļos, ir svarīgi pārzināt savus rādītājus. Lojalitātes programmas mērķis - palīdzēt maziem un vidējiem uzņēmumiem saglabāt stabilu tirgus pozīciju, kā arī veicināt izaugsmi un izmantot iespējas iekļūt starptautiskajā tirgū.

Seminārā runās par:
1. Mārketinga risinājums - lojalitātes programma;
2. Lojalitātes programmas priekšrocības;
3. Klientu attiecību pārvaldība.

Lūgums iepriekš pieteikties pa tālr. 63429019 vai e-pastu:kristine.zabe@chamber.lv

Semināru vadīs: Uldis Šliters, vairāk kā 18 gadu pieredze klasiskajā biznesā. Vairāku veiksmīgu biznesu īpašnieks. Pārdošanas eksperts un treneris!
Lyoness Latvija vadītāja - Vilija Zapalskiene, vairāk nekā 12 gadu vadītājas pieredze.

Kontaktinformācija: 
Tālr. 63429019, e-pasts: kristine.zabe@chamber.lv
Reģions filtram: