Lauku labumu tirdziņš Balvos

Datums: 
13. Augusts, 2016
Reģions: 
Vieta: 
Balvi

Lauku labumu tirdziņš 13. augustā
13. augustā Balvos, laukumā pie Balvu Kultūras un atpūtas centra notiks tradicionālais lauku labumu tirdziņš, kura ietvaros katru mēnesi no maija līdz pat oktobrim aicinām ikvienu iepazīt dažādu jomu Ziemeļlatgales amatu meistarus un tradīciju pratējus. Šomēnes tirdziņā aicinām uz lakatu aušanas darbnīca, kur lakatu aušana uz rāmja ierādīs Iveta Gabrāne. Savukārt par skanīgu muzikālo atmosfēru gādās Vīksnas tautas nama lauku kapella Ineses Skujas vadībā.
Aicinām ikvienu apmeklēt tirdziņu, lai jauki pavadītu sestdienas rītu un iegādātos dažādus lauku labumus, sezonas dārzeņus un ogas, amatniecības izstrādājumus no zemniekiem, mājražotājiem un amatu meistariem.
Tirdziņā piedalīties aicinām vietējos zemniekus, amatniekus un mājražotājus! Tirgotājiem pieteikšanās obligāta (līdz 11. augustam) Ziemeļlatgales biznesa un tūrisma centrā: rakstot uz biznesacentrs@balvi.lv, turisms@balvi.lv vai zvanot 26461435, 29272948.
Amatu meistardarbnīcas tiek rīkotas projekta “Ziemeļlatgales amatu meistaru parāde” ietvaros, kas tiek finansēts no Valsts kultūrkapitāla fonda a/s “Latvijas valsts meži” finansētās mērķprogrammas “Latvijas valsts mežu atbalstītā Latgales kultūras programma 2016”.
Projekta mērķis - ar amatnieku meistardarbnīcām lauku labumu tirdziņos apmeklētājiem radīt interesi un nodot senās amatu prasmes tālāk sabiedrībai, akcentējot to kultūrvēsturisko nozīmi Ziemeļlatgales nacionālās identitātes saglabāšanā un tūristu piesaistē

Kontaktinformācija: 
biznesacentrs@balvi.lv, turisms@balvi.lv vai zvanot 26461435, 29272948
Reģions filtram: