Liepāja: Kafijā ar ekspertu par pūļa finansēšanas platformām

Datums: 
2. Jūnijs, 2017
Reģions: 
Vieta: 
Kurzemes Biznesa inkubatora 276. kabinetā

Š.g. 2. jūnijā, pulksten 16:00 Kurzemes Biznesa inkubators rīko neformālu ikmēneša tikšanos biznesa uzsācējiem "Kafija ar ekspertu". Tikšanās tēma šajā reizē ir pūļa finansēšanas platformām.

Gadu no gada aiz vien populārāks veids, kā jaunajiem uzņēmējiem piesaistīt finansējumu biznesa ideju realizēšanai ir pūļa finansējuma platformu izmantošana. Pūļa finansējuma platformas sniedz iespēju piedāvāt sabiedrībai produktu, kuras masveida ražošanas uzsākšanai ir nepieciešami lieli finanšu līdzekļi. Platformu izmantošana sniedz iespēju projekta komandai piedāvāt produktu iepriekš pārdošanā un no savāktajiem līdzekļiem saražot izstrādāto produktu, vienlaicīgi arī pārliecinoties par produkta dzīvotspēju tirgus apstākļos.

"Kafijā ar ekspertu", kurā reizi mēnesī neformālā gaisotnē tiek runāts par būtiskiem uzņēmējdarbības pamata elementiem, aicināts piedalīties ikviens, kurš savu nākotni vai ikdienu saista ar uzņēmējdarbību.

"Kafija ar ekspertu" notiks 2. jūnijā plkst. 16:00, Liepājā, Kurzemes Biznesa inkubatora telpās Pļavu ielā 17, 276. telpā. Dalība seminārā: bezmaksas! Reģistrēšanās dalībai pasākumā līdz š.g. 1. jūnijam sūtot pieteikumu uz e-pastu: jana@kbi.lv.

Dalībnieku skaits ierobežots!

www.kbi.lv

Kontaktinformācija: 
Pieteikšanās līdz 1. jūnijam, rakstot uz e-pastu: jana@kbi.lv
Reģions filtram: