Atbalsts lauku jauniešiem uzņēmējdarbības uzsākšanai un veicināšanai – Informatīvā diena Kuldīgā

Pieteikties šeit

+371
Datums: 
22. Augusts, 2017
Vieta: 
Kuldīgas attīstības aģentūra

„SIA Latvijas Lauku konsultāciju un izglītības centra” Kuldīgas nodaļa aicina jauniešus iesaistīties Valsts Lauku tīkla pasākumā „Atbalsts lauku jauniešiem uzņēmējdarbības veicināšanai.”

Pasākuma mērķis ir atbalstīt gados jaunu cilvēku uzņēmējdarbības uzsākšanu lauku teritorijās, sniedzot iespēju iegūt ar uzņēmējdarbību saistītas zināšanas, apmeklējot intensīvu mācību kursu, un iespēju iegūt naudas balvu, ko var izmantot biznesa idejas īstenošanai, piedaloties jauno uzņēmēju konkursā.

Tiek aicināti piedalīties jaunieši vecumā no 18 līdz 40 gadiem, neatkarīgi no izglītības(nevajag lauksaimniecības) un darba pieredzes, kuri vēlas mācīties un uzsākt vai attīstīt savu ideju lauku attīstībā vai tās sabiedriskās dzīves pilnveidošanā. Galvenais ir laba ideja. Jaunieši tiks apmācīti apzināt ideju, analizēt to, izstrādāt biznesa plānu.

Pasākums tiks iedalīts vairākos posmos: informatīvā diena, 5 mācību dienas, individuālā sadarbība un konkurss „Laukiem būt” ar naudas balvām. Mācības noslēdzot katram jaunietim jāizstrādā rīcības plāns un tas jāprezentē, kura rezultātā dalībnieks saņem sertifikātu par programmas apgūšanu.

Dalība pasākumā ir bez maksas.

Aicinām jauniešus uz Informatīvā diena notiks 2017. gada 22. augustā plkst. 11.00, Pilsētas laukumā 3, Kuldīgas attīstības aģentūras telpās.

Pieteikties līdz 2017. gada 21.augustam pie Lindas Dūdiņas-Hoieres pa tālr.29147935 , e-pasts: linda.dudina@llkc.lv

Kontaktinformācija: 
Linda Dūdiņa-Hoiere, mob.t. 29147935, e-pasts: linda.dudina@llkc.lv
Pielikums: 
PielikumsIzmērs
programma_info_diena_kuldiga.pdf217.7 KB
Kategorija: 
LLKC
Reģions filtram: